Popular Post

assalamualaikum. 

aku tahu aku dah berzaman tak taip blog ni. tapi malam ni aku tak tau kenapa. aku rasa down sangat. teramat sangat. dan aku sekarang ni aku tengah menaip dalam keadaan menangis. haha. bodoh. ya .. aku bodoh.. 

aku rasa nanti .. bila satu saat aku rasa happy dan aku baca balik entry ni aku akan malu sendiri . tapi untuk masa ini aku tak kesah. sebab aku betul2 perlukan tempat untuk bercerita . tapi.. aku takde tempat untuk bercerita. bukan aku cakap family aku tak pedulikan aku.. bukan aku cakap aku dah takde kawan2 .. tapi.. ye la.. 

walau sekuat mana pun sayang kau dengan family kau. walau berjuta mana pun kawan2 yang kau ada. akan ada satu saat dimana kau perlukan tempat untuk bercerita untuk mengadu tapi tiada seorang pun yang ada disisi kau sekarang. itu yang aku rasa sekarang. what a sad life right? 

well. its about life., ada masa kita jatuh. ada masa kita di atas. ada masa kita di tengah2. dunia itu berputar. bumi itu bulat. kita takkan pernah stay di satu bucu je. kan?    

kenapa aku down? aku ada banyak sebab. dan semua itu disebabkan keadaan disekeliling aku sekarang. aku rasa semua salah aku juga. dan kadang aku benci dengan diri aku sendiri sebab gagal untuk mengatur hidup sendiri. 

btw, sambil aku menaip ni aku dengar lagu MAHER ZAIN-GUIDE ME ALL THE WAY . dengarlah. best. lagu untuk memujuk hati. . lagu untuk menenangkan hati yang kurang tenang. Allah. . 

okey. dah okey sikit sekarang. Alhamdullilah. 

aku tak tau nak cakap apa lagi. 

banyak yang aku nak cakap. tapi nantilah. 

i need rest. 

bye and sorry for this entry. 


- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -