Popular Post

Assalamualaikum ! hye semua hye !! hehehe :)




ok, baru sedar, lia tertukar slip dengan yaya ! -.-'


ada sihat? lia kurang sehat. tak cukup tidor n rehat. but i just wanna tell uolss ! my short sem officially done ! walaupun tak lah done sangat sebab ada seekor projek lagi tak lepas. hahahah. :D alhamdullilahh. dapat juga lepas sem ni dengan jayanya. tak de perkataan yang boleh gambarkan betapa peritnya short sem ni. . hehe.

semua sebab projek ! projek tak habis2  ! huhhh ~ masa 3 bulan , tapi kena buat projek itu ini. kalau satu je takpe. tapi kami ada 2 projek 2 esaimen k. yang 3 dah lepas . yang 1 lagi otw . hahaha. insyaALLAH rajin, lia buat. hehe. carry markss tuu.

emm. emm. emm.. see the tajuk? muahaha.

terima kasih sayang :)
yes,

terima kasih sayang.

thanks sebab sentiasa ada untuk lia, thanks sebab selalu teman lia masa lia tengah sedih menangis, ketawa gembira, marah geram n macam2 lagi. terima kasih sayang :) heheh :) lia sayang sayang :)

sayang sangat :)




them is my sayang :)

seriously nak cakap, short sem ni buat kami rapat, dengan beberapa ketul ni je dalam kelas, mana tak rapatnya. hahaha. ada masalah sikit, pusing2 situ juga. hahah. bersyukur sebab dapat kawan2 sekelas yang sporting, happening. macam2 perangai, semua ada. yang matang, yang budak2, yang tak tau berhenti nak bercakap. yang asyik blur :P dan macam2 lagi. hahaha. macam2 k . macam2 .

tak pernah terbayang untuk kenal antara satu sama lain, selalu cemburu tengok kawan2 lain yang rapat dengan classmate diorang. tapi sekarang dah tak jeles dah :) hehhe. makin sayang korang ada lah. tadi last class memang sedih sebab dah nak berpisah dengan korang. kejap je masa berlalu kan.

mostly akan rindu yang the girlsssss :)

especially,





MEREKA !

yes ! akan rindu diorang :( hmm hmmm. lepas ni dah tak de dah orang nak gelak2 . takde dah nak stress sama2. em emmmm. :( miss uolssss.

ape2 pun, korang yang saya sayang sekaliannnn.

semoga kita berjaya dalam intern kita sem depan, minggu depan je k. kejap je lagi. heheh :) JUMPA LAGI SEM DEPAN !!! :D




k,lah. ni just short entry , lepas ni nak punggah barang pegi rumah sewa. keadaan tak sihat. harap2 takde pape. insyaALLAH :)


- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -