Popular Post

assalamualaikum. hye2 semua. :)
hope semua sihat2 saja.

okey . lia on je facebook lepas solat tadi. terbaca ni.



YANG DI PERTUA(presiden) PERTAMA tegur exco2 persatuan. mungkin sebab ramai yang dah tak aktif sebab sibuk dengan hal masing2 kan. lia pun sentap gak ni. hmm. lia akui lia dah kurang sikit nak masuk dalam program. sebab agak stress dengan assignment n projek. dahlah lia ni jenis yang tak tau nak manage diri sendiri. arghh. caner nak kahwin ni? hahaha. kbye. sorry sangat2 dengan kawan2 , especially family PERTAMA lia sebab lia banyak tak tolong korang. bukan larikan diri. cuma lia agak2 kalut seminggu dua minggu ni. masa cuti mid sem hari tu pun ada perkampungan tapi lia tak pergi sebab lia nak rehatkan minda. nak rehatkan diri. nak tenangkan diri ni. nak cari balik diri lia. lia dah lost sekarang. arghh T_T sekarang pun macam tak jumpa lagi. jangan hairan kalau lia yang sekarang bukan macam yang lia dulu. :3 lia dah macam dalam awang2an. lia kena refresh diri n restart balik. huhu. maafkan lia k. :/ insyaALLAH lepas ni, lia akan cuba tolong mana yang mampu. insyaALLAH.

actually bukan yang tu lia nak cerita. hahah. tetiba lia nak cakap pasal JASON. hahh. ape tu JASON ? oke JASON tu nama yang ex roomate2 dan fey yang bagi masa matrik. maksud JASON tu macam jadi orang ke 3 di antara 2 orang, kira orang asing laa. orang yang di abaikan. hahah. kesian k kesian. siyesly kalau lia jadi JASON rasa nak lari je dari tempat tu. time tu memang berdoa dengan ALLAH , cepatkanlah masa. please. please. please. Tuhan saja yang tahu.


korang pernah rasa jadi JASON tak?
lia pernah. selalu. bukan kadang2. hmm. lia selalu rasa diri lia ni JASON kalau lepak dengan kawan2 lia. adakah ianya sekadar permainan perasaan ? entahlahhh. lia pun tak tau. kekadang benci juga dengan perasaan JASON ni. adehhh. benci benci. uwaaaaa. selalunya lia akan terasa jadi JASON bila lia masuk dalam satu puak. puak yang antara diorang2 je. tambah2 lagi kalau lia tak pernah join puak diorang. tak sekepala dengan diorang. tambah JASON la lia. hmm.



budak ni kesian sungguh, JASON di tepi parit. hahahha

kalau korang jadi JASON, korang buat pe?

kalau lia lah kan. lia buat macam ni.

1st , lia akan cuba masuk dalam perbincangan diorang. masa diorang tengah borak2 tu , tryla mencelah. dah memang tu lah kerja JASON. mencelah walaupun tak kena timing. hahaha. try and try. kalau tak dapat,

2nd , lia akan buat something untuk tarik perhatian diorang ataupun buka satu topic yang interesting untuk diceritakan. tapi kekadang tu tak jadi juga. sebab tajuk yang bagi lia sangat menarik tapi agak membosankan untuk diorang. then , lia akan diabaikan. dan kalau gagal juga,

3rd , ni last laaa. last solution. lia akan duduk diam dan terus jadi JASON ! wakakakak ! -.-

hahhh. tulaa. kalau jadi JASON ni memang sakit hati ni kan. sabar jelaaaa. nak meraung pun tak boleh. kalau boleh lari memang nak lari juga time tu. tambah2 lagi kalau kita jadi JASON dalam ape2 project grup. pergh. menahan la satu sem yeee. -.-

actually , nak pesan sikit je ni. memandangkan lia ni selalu jadi JASON. lia berhajat la nak pesan dengan orang2 yang selalu buat orang lain jadi JASON. kekadang tu kita tak perasan yang kita sendiri buat kawan2 kita jadi JASON. kekadang lia pun pernah buat orang jadi JASON. hehe.sorry tau. sorryyyy.....................................

nak pesan yang,

janganlah terlalu berpuak. mungkin kita tak tau yang kita sekarang ni tengah berpuak. lia perasan. ramai je puak dekat sekeliling lia. yang tu dengan yang tu. yang ni dengan yang ni. yang sana dengan yang sana. yang situ dengan yang situ. kesianlah dekat orang2 yang try nak masuk dengan korang, orang lain pun nak berkawan dengan korang. takkan nak hidup dengan puak korang je? kan?

macam tak puas hati je ayat lia kat atas tu an? hahahha.

klahhh. ni la first time lia sangkut2 nak taip blog. kejap pegi fb kejap pegi twitter. kejap pegi email. macam2 laaaa. hahahha.

thats alll.

byeeeeeeeeee. niteee...

minggu depan ade exam mid sem hari selasa. subject data mining. MOHON DOAKAN. terima kasih sayang2 sekalian ^^.

tata~
~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -