Popular Post

KORANG NAK TAHU TAK???
hari ni ada orang cari pasal dengan wa. wa rasa nak lempang2 , nak pijak2 je dia. dia ingat dia bagus sangat ke?? eleeyhhh. bajet bagusla tu. padahal ape2 pun takde.. wa memang tak puas hati dengan dia . kekadang tu wa senyum dengan dia tapi dia tak senyum pun dengan wa. wa tegur pun dia nak tak nak je layan. lepas tu bajet bagus depan lecturer , depan semua orang. macam la dia bagus sangat. nak jadi famous la tu depan semua orangg. elleeyhhhhh. tolonglaahhhh...
wa tak tau la apa yang bagus sangat dengan dia tu. semua orang suka dia. ehh. peliklaa. nak cakap dia cantik , wa lagi cantik dari dia k. nak cakap dia pandai , result pun tak dekan. . . result wa lagi bagusla dari diaaa. nak cakap dia lagi aktif , eehhh. wa lagi aktif k. peringkat ukm lagii. tapi kenapa dia yang lagi hebat dari wa? kenapa? aishhh. ni yang wa kena siasat ni...

hmmm...
dia update status dekat fb...
bajet baguslaaah tu dalam fb. banyak like ... konon dia hot la tu bila banyak orang like status diaa... thennn. orang komen2 status diaaa. macam lerrr hebat sangat... phuuiii...
tweet pun macam bang*ng... setiap masa nak update , itu laa. ini laaaa.... instagram jangan cakap laaa. macam2 jee dia upload. dah lah tak cantikkk .. siap upload muka selfie2 bagaii.... eleyhhh....  cantik keerrr???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




sila berambus dari hidup wa !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

OKE2 ... SUDAH2 ...

cukup lakonan hanya sampai disini. hahahah
oke2... sorry2 . apa yang lia cakap kat atas cuma lahh tipu semata2. hahahah. takdelahh. macam ni ceritanya ... ade orang sakit hati.. ehh? takdelahh. ade orang yang kira tak senangla dengan lia ni. macam mana lia tau? hmmm. adelah. tapi semua tu tak penting. 

boleh kata dia ni HATERS la. 

gila la ! lia ade haters ! ingatkan artis je ada haters! hahahah. 

lia cuma nak cakap :

" tak yah la kau dengki dengan aku weyhh. aku takde pape pon nak bandingkan dengan kau. yela kau lagi hebat. kau la pandai. kau la cantik. kau la hot. kamu ambil la semua. aku tak kisah. aku tak hadap pun semua tu. kau nak semua ambil lah syg. aku tak kan marah. takde guna kau dengki dengan aku. buang masa n tenaga kau je. aku diam je selama ni . tapi makin menjadi2 pulak kau kan. sumpah aku bersabar selagi aku mampu. ni masih boleh bersabar lagi. tahap medium lagi ni. kalau kau buat hal lagi dekat aku, aku takkan buat pape sebab kau sendiri tau kan, ALLAH AKAN MAKBULKAN DOA orang2 yang teraniaya. so .... kau tak perlu buang masa kau nak benci2 aku bagai. tak de guna ! tauu. ? ? ? dan berhenti benci aku sebab aku tak pernah pun benci kau. kau kawan aku derr. klaah. tu jee. "

lia sakit kepala ni. serius sakit kepala. rasa nak muntah pun ada. tapi sabar je. sebab tak leh tdoo. jap lagi nak makan ubat baru nak tido. hope esok dah okey. insyaALLAH. dan lia nak minta maaf ni sebab lia jarang dah update blog ni. bukan takde masa, cuma nothing interesting to share. hehe. tapi insyaALLAH lia akan try update sekerap mungkin K. 

dan

kalau korang perasan laa, lia dah ubah theme blog ni. lia buat minggu lepas. 2 hari kot. hehe. gigih sangat buat benda ni. oke tak? hihi

k,lah
take care semua. 
lia dah seminggu demam
Alhamdullilah dah oke :')

kbye.

tata ~
~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -