Popular Post

Assalamualaikum... selamat malam :D

ingat tak hari tu lia ada cakap result keluar hari ni ?? haahhh.. budak2 UKM semua dah check result,
lia???
of course lahhhh dah :P
hahahha.

sebelum tu lia nak minta maaf sangat2 dengan kawan2 yang lia cakap lia tak check lagi  semalam n lia tak boleh check sebab ada hutang bagai tu. sebenarnya semua itu adalah auta semata2 . hahaha. lia dah check . heheheh :D macam biasa la kan.. semua budak UKM jadi burung hantu semalam menanti detik 12 tgh malam. cun betul hari result keluar 14 feb. hari valentine kekononnye. hahahahah....

sampai je detik 12 tgh malam tu ,start lah status2 fb n tweet " ALHAMDULLILLAHHHH.. bla bla bla..."  . hahahha. lia gelak2 je tengok . lia pulak tak berani nak tengok. seriously ! first time lia rasa takut giler nak check. hahahah. and again lia check result masa perkampungan, hehe.

lepas setengah jam macam tu,lia dah memang tak boleh duduk tenang dahh. jantung macam nak tercabut. nak tengok ke tak. peluh jangan cakap laa. banjir dahh. hahahha... lia asyik buka link smp web tu then tutup . buka tutup., perggh. seriously tak berani nak tekan...
then.. dengan kegagahan yang datang dari mana entah , lia pun buka smp web n click






dengan semangat plus jantung nak tercabut ! lia pun tekannn.lia tutup laptop sikit pastu curi2 tengok. hahaha. punya semangat nak tengok kan, sekali keluar " SERVER ERROR ! " hahahahahhaha. lia nak tergelak kejap . then refresh balik,

tadaaaa !!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hahah. penat eh scroll down??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

oke2 , tadaaa !! :P




jangan tenung lama2 . hahahah. lia dah blur kan bahagian2 tertentu. :P really sorryyyy... ni kali 
laahhhh.... lia memang tak boleh bagi tau result lia . hanya family lia sahaja yang tau . hanya adik beradik yang tau . cukupla result lia ni cuma lia n family sahaja yang tau .

dannn. lia rasa bersyukur sangat2 bila nampak result TEORI SAINS KOMPUTER ! subject yang buat lia menangis2 . uwaaa. huhuhuhu.... :3 syukur alhamdullilah :) lia nak minta maaf gak ni , sebab bila orang tanya ,

" Roza , kau dapat berapa? " , " Roza , result kau berapa ? " , " Roza, teori kau berapa ? " ...

lia akan jawab : " aku dapat dekan la weeyyyhhh , konfirm la A " ...

sorry tau, lia bukan riak , tapi itu je cara lia nak mengelak dari jawab soalan tu . lagipun apa yang kita cakap satu doa kan? :)

korang tak tau result lia pun tak pe kan? korang cuma perlu doakan lia untuk sem depan supaya lia akan jadi lebih2 baik2 lagi . insyaALLAH. mohon doakan lia . oke kawan2? maafkan lia k ... maaf sangat2 ...

so sekarang ni , stop asking my result . PLEASE :')

hanya kali ini.





lia tak bagitau result lia . :')

apa2 pun , lia cuma nak ucap tahniah kepada kengkawan2 lia yang dapat keputusan cemerlanggggg :) tahniah semuaaaaa...berapa pun keputusan korang , korang semua hebat tau ! <3 :) congratulations :D


k,lahhhh,.,

enough for now.

bye and sorry :')

tata ~
LIA~



- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -