Popular Post


gambar ni lia snap masa demam hari tu. bila entah -,- 
tak ingat dahh...

assalamualaikum . hai hai hai awak semua :')

3.41am ? oh my ALLAH ... kenapa lia tak tido lagi ni??lia tak tdo sebab tak leh tido -,- entah . mata ni segar pulak pepagi ni. adehhh... lia baru habis study bab 4 HCI . haha. baru study satu bab. ada 3 bab lagi -,-.... rasa nak pengsan pun ada ... 67 slide dalam masa 3 jamm..
 
oke3 .. bukan itu yang lia nak cerita sebenarnya..
 
demam rindu atau demam final exam???
 
hmm. my answer : BOTH.

demam rindu dengan family. seriously , rindu mak ayah , kakak2 , adik , anak buah semua :'( feel wanaa go home now. sekarang baru lia faham perasaan kakak2 lia yang sebelum ni pernah study(sekrg dah grade n dah kawin pun) ... macam mana perasaan diorang tak balik berbulan2 kekadang tu bertahun2 tu.. jeles tau bila dengar kawan2 yang satu negeri kata nak balik sabah cuti sem ni., huhu...

lia cuti 10 hari je cuti sem ni. kejap je kan? 16hb 1 cuti sampai 26hb 1....then kena balik UKM ... uwaaa . :'( so kejappp... tak puas cuti. hmm. takpe lah lia balik pun demi PERSATUAN FTSM ( PERTAMA ) yang tercinta . ada perkampungan cuti nanti. hoho ~ ... 

3 hari je  lagi nak exam ...  >.< " dengar macam lama padahal pejam celik pejam celik dah duduk dekat dewan exam. hahaha... 

nak tau something ark? lia sekarang tengah demam. muahaha. otak tak betul ni ... sakit tekak, selesema, nak muntah bla bla bla... dah terbiasa -,- .. setiap kali exam mesti macam tu . padahal dah demam hari tu. ni demam datang balik. huhu. 

ramai kawan suruh pegi klinik , hospital tapi lia ni , selagi tak teruk selagi tu la tak pijak klinik tu. hahaha.. bukan nya berlagak kebal :3 tapi rasa kemalasan itu mengatasi segala2nya . lagipun doktor bukannya check sangat pun. paling tidak pun tanye2 then bagi ubat. huhu..

hari tu lia kata maybe lambat lagi nak post entry baru kan? hahah. terbukti ayat itu SALAH ! lia tetiba datang mood nak menaip pulak pagi ni . keh2x.. k,lah. lia kena tidor walaupun kejap sebab esok kena bangun pagi lagi -,-... 
hehe... :D
 
 
 

sangat rindu mereka !!!! :'( 

lastly , love u allssss ! 
tata ~
~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -