Popular Post

Assalamualaikum ...
selamat berhujung minggu !




siapa2 jumpa budak , bagitau gua! 
ada orang kata dia ni manyak baik ! hahah 
gua tak puas hati ,
gua mau deal sama dia .hahah . :P


haha . nak masuk maghrib dah ,baru nak wish selamat berhujung minggu .  . .
actually , lia nak tanya ni ngan korang nie ... lia baik ke? baik ke?? eh .. jap2 . baik ke?

LIA BUDAK BAIK KE???

haha. mohon jawab jap ... rasa nak gelak pun ada . memang dah tergelak pun -,- haha . tak3 .. macam nie ... tadi , ada member lia , dia whatsapp lia .. macam nie la bunyi nya ..

member : " lia , ko nak tau something tak pasal ko? "
lia : " ape dia?"
member : " ko ni baik sangat laaa "
lia : " err?? "
member : " a,ah .. ko ni baik sangat . bla3 ~~ "

hahah. tak perlu kot lia nak citer yang bla3 tu . kang jatuh RIAK pulak . :')
sebenarnya kan , bagi lia ,semua orang yang diciptakan oleh ALLAH . semuanya baik2 belaka . penjahat , penagih , perogol , penjenayah or whatsoever semua pun akan ada kebaikan mereka . walaupun sedikit . mustahil , dalam banyak2 hal dalam hidup seseorang tu , dia tak pernah buat baik .

sejahat2 mana pun orang tu akan ada kebaikan dalam dirinya . betul tak ?
baik ni subjektif . :)

orang kata lia baik?

alhamdullilah . lia tak boleh judge diri lia ni baik . or baik sangat . orang menilai kita , kita kena terima . bukannya menidakkan atau menafikan . oke ? :)

untuk member lia yang kata lia baik tu , walaupun ko bagitau macam tak serius , aku tau sebenarnya kau ikhlas . thanks kawan . :) i love u .
kau pun baik . hehe <3




again,
memory with YANA petang tadi .
makan biskut badak berendam n nestum susu . hehe :)

oke lahh . lia saja nak taip entry -pendek ni . lepaskan rindu dengan blog. hihi
jom siap2 pegi solat maghrib!

salam maghrib ! :)

tata ~
~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -