Popular Post

ASSALAMUALAIKUMMMMM.. hai .. hai .. hai .. ... :)

                                        


kek kacang mak & Lia :)


kek coklat pisang SYAMIR FAIZ . :)

excited nie tau mau update belog . muahahha. Sebab kan.. sebab kann. Sebab tadi kami sambut bufday ! heeeee . bufday sapa ? bufday Lia , anak buah Lia , SYAMIR FAIZ dan mak . hehehhe ... 3 in 1 macam minuman tue . hahha. Kalau ada kakak Lia yang ke 5 tue pun sambut sesama . sebab dia pun lahir bulan 0g0s . tapi sayang , dia di JOHOR . huhu :'/




faiz dan ayah ikut bergambar juga -,-" heee .

Bufday Lia ka ari nie? Eh . bukan2 . hari nie bufday anak buah Lia . SYAMIR FAIZ . Lia dengan mak tumpang sambut ja . muahaha... kira macam suprise juga la . sebab kakak Lia yang sulung , kak ROHANI bawa 2 kek pi rumah . sebab awal2 dia mesej cakap mau datang rumah sambut bufday faiz . eh , rupa2nya . sambut juga bufday Lia n mak . heee. Walaupun dah lama berlalu . bufday Lia 17 0g0s hari tue . dah seminggu berlalu . baru sambut. Hehe. Mak Lia sabtu nie . hehe. 31 0g0s . . mak kata , “ hari jadi mak belum sampai lagi , awalnya juga disambut >.<” “ heeeeeee.,.. apa boleh buat , takut ndak sempat pulak mau sambut sama2 ngan mak . Lia kan balik sabtu nie -,-“



faiz say peaceee!!! (^_^)

sedar tak sedar , Lia dah 20 tahun . ada apa dengan 20 ? ia hanya satu angka . yang menentukan berapa lama Lia di dunia . syukur alhamdullilah juga sebab ALLAH masih bagi Lia udara untuk bernafas . TERIMA KASIH YA ALLAH , kalau dibilang dosa2 Lia , tak dapat dibilang . Lia banyak sangat dosa :’( dosa yang ingin Lia hapuskan ... semua manusia takkan terlepas dari membuat kesilapan kan? NO ONE IS PERFECT ! :/



thanks mom and dad for taking care of me untill now  :)
love u two so much :*

sory ar , baru update belog pasal bufday ~ muahaha. Bukan tak ingat tapi tak tau nak cerita apa . sebab tau juga kan . 17 0g0s Tue diriku berada di KOTA KINABALU :3 . ditambah2 lagi , kawan2 tak tau hari tu bufday Lia . so , nothing special happen that day ~ Cuma ucapan hari jadi yang tak henti2 dari kawan2 dekat facebook dan hp :) . so, terubat la sedikit kesedihan . hehe. Thanks so much FACEBOOK , sebab kau orang ingat bufday aku . huhuhu~ sob3 :*



mom , dad , faiz :)

owh yaa... btw . Lia pelik ar . sebab masa hari sabtu 17 0g0s tue , banyak num baru mesej Lia wish bufday~ berfikir juga siapa . ada yang Lia balas , ada yang tak sempat balas . huhu. Sebab buzy dengan program . apa2pun , walaupun Lia tak kenal number2 tue , Lia nak  gak ucapkan THANK YOU SO MUCH . 1 mesej ucapan tue bernilai buat Lia tau . heeee :) itu menunjukkan anda menghargai saya di dunia nee. Hehe.  Also to all my friends penat lelah banting tulang wish bufday Lia . :D


 " selamat hari lahir sayang . :) semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.
semoga menjadi anak yang soleh dan berguna pada satu hari nanti . 
makcik sayang FAIZ !!! :) "

*SEBELAH tue adik faiz , SYAHMI FAUZI :)

tak ketinggalan juga family Lia yang tersayang . yang wish Lia , yang doakan Lia supaya sihat , murah rezeki , panjang umur and many2 more . terima kasih mak , terima kasih ayah  , terima kasih kakak2, terima kasih adik :) Lia hargai semua. Especially untuk kakak sulung Lia yang susah payah beli kek untuk Lia . :D i really appreciate it :) tak terfikir pun bufday akan disambut. Sob3 :* terharuuu~~ hehe. :’)

Oke lah.. last word , I LOVE ALL OF U  <3

tata ~
LIA~


- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -