Popular Post

assalamualaikum ...

salam sayang ...



ni gambar terbaru , semalam cukup sebulan Lia dekat TAWAU tercinta nie .
makin comel kan?? hahahha. kerja makan tidur , beginilah hasilnya.
muahahhaha .



hai .. hai.. hai... hai semuaaaa... SUMPAH , RINDU SANGAT2 dengan BLOG nie !!! actually , Lia boleh update blog dari minggu lepas , tapi disebabkan kejadian semalam , haha.  acecehh... semalam result sem 2 keluar , tu yang Lia takde mood nak update , so sekrang alhamdullilah legaaa. :) semua dah terjawab. dah boleh update secara normal . :3

hari ni hari khamis kan? means , seminggu lagi nak raya ! yeay ! >.<" org2 sekarang , dah GHAIRAH sangat nak sambut raya sampai lupa tentang 10 terakhir ramadan . hmm.. entahlahh. Lia tak excited mana pun . ( ada la sikit2 . haha ) ..

idea .. idea.. ideaa... come to mamaaa... sory guys , kepala Lia macam tak betul pepagi nie , mood lari entah kemana.. zero feeling sekarang nie . padahal semalam happy gila2 sebab tengok result walaupun pointer jatuh T_T . nak tau result Lia ? oke , Lia bagitau gred je tau , tak nak gtau pointer . KACIWA . :3


naahhh. nie diaaa. >.<"



nampak tak ? nampak tak? haha. kalau tak nampak sila "click" gambar tue. muahahah... Lia tak tau kenapa 5 subject tue berkomplot A- ., sampai sekarang tiada jawapan :/ huhu... CESMED  tue , tamao cakap pa2 , biarlahhh ~ banyak sangat konflik ngan subject tue -,-" REKABENTUK tue pulak , Lia dah agak .. tapi ye la kan... bila ingat balik masa  exam  subject tue , memang susah2 gila . . :3 habis exam tue menangis dekat bilik , siap mengadu dengan family n lecturer . huhu. takpe la.. B+ pun dah syukur alhamdullilah :)

oke , hanya itu yang Lia termampu . mungkin usaha Lia belum cukup lagi kan . next sem tingkat usaha ! aceceh ! yes , i can ! :D ... i will ~~~ insyaALLAH .
dah laa ... simpan cerita result ni dalam buku , sebab nanti nak buka buku baru untuk TAHUN 2 pulak :) ...


bye tahun 1  !! :D




alhamdullilah , alhamdullilah ... alhamdullilah . sedar tak sedar , Lia dah selesaikan pengajian selama setahun di UKM . so , ada 2 tahung setengah lagi ! GO ON Lia !! :)

suka duka semua ada . menangis , ketawa , marah , benci , gaduh , geram , menyampah bla bla bla .. semua ada . hihi . semua terserah pada Lia untuk kawal semua tue kan? :) alhamdullilah . now , i just have to proceed my study .

owh ya , before Lia habiskan entry nie , nak bagitau nieee .
Lia berjaya buat 2 jenis kuih ~~ hohoho ... serius tak pernah bayangkan Lia akan ada semangat untuk buat kuih nie . paling menyedihkan buat kuih sorang2 ... :3 mak Lia tak larat nak tolong . heeeeeee.... resepi? godek2 la dalam GOOGLE . kan banyak . terima kasih untuk pakcik GOOGLE yang sangat baik hati bagi Lia resepi . hehe .

and , tadaaaaaaaaaaaa !  ! ! :D





biskut coklat yang ditabur kacang . :3 SEDAAPPP. mak sembunyikan sebab Lia asyik makan. haha..



KUIH NESTUM takde betntuk . hahha. nie baru buat semalam . dapat 
satu balang je :3 ... yang nie keras . .>_< " Heee...

p/s : nak rasa?? Meh datang rumah beraya . hehehe :) :P

OWH ! Lupa nak ucap, sorylah kalau ucap awal2 , sebab takut tak dapat online n update lagi blog tersayang nie sebelum raya , maybe selepas raya baru dapat update . hehe.

SELAMAT HARI RAYA , MAAF ZAHIR DAN BATIN . LIA MINTA MAAF KALAU SEPANJANG LIA BER-BLOG NIE LIA ADA SAKITKAN HATI KAMU SEMUA SECARA SEDAR DAN TAK SEDAR . SEMOGA RAYA KALI NI BERMAKNA UNTUK KITA SEMUA . SALAM RAYA ~~~~ ;) SENYUM SELALU K :D


k,lah . Lia dah tak tau nak story amende . hilang idea . idea hilang pegi ke laut entah mana . kalau Lia sambung nanti makin berterabur ayat nie. muahahha...

bye2 u olss .. psst .. psstt. nak gtau nie , 16 hari lagi , hari istimewa untuk Lia. heee :D

tata~

~LIA~

2 Responses so far.

  1. tahniah awak ! :) good luck for next semester ~

  2. wah!! banyak A.. tahniah tau.. hehe.. lepas ni score semua A :)

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -