Popular Post

assalamualaikum. salam sayang :)



hari tue balik umah akak sulung , dapat minum susu kotak nie. hahah.
lama tak minum benda nie -,- ingat zaman sekolah :3


oke , Lia minta maaf beribu maaf lama dan agak2 lama tak update blog Lia yang tersayang nie . nak bagitau Lia sibuk apa pun Lia tak tau nak cerita macam mana . keadaan Lia tengah menaip nie pun , agak panassss :3 .. hahaha. bapa Lia off kipas sebab tengah baiki mesin fotostat .

choppp! Lia ada kat mana?


hahaha...

Lia ada dekat TAWAU! yeaahhh! Lia kembali ke rumah . hehehe :) alhamdullilah . hari ni genap seminggu Lia dekat bumi Tawau nie . :) lepas juga rindu dengan tempat Lia nie . rumah Lia , family Lia ... ada satu lagi nie tak terubat , makanan dekat Tawau nie . Lia tak sempat nak makan nasi lalap , ABC ,dan macam2 lagi . :3 takpe . ada 2 bulan lagi Lia dekat sini . konfirm sempat nak makan semua tue .hahah.

dan

lepas rindu dengan dua HERO MALAYA Lia nie :) SYAHMI FAUZI dan SYAMIR FAIZ :)







baiklah , Lia kena cerita cepat2 nie , sebab Lia subcribe intenet celcom sehari rm5., BROADBAND ? owh . Lia tak punya berukband itu -,- tak beli dan tak mampu nak bayar bulan2 . hahaha. takpe lah. tunggu dah kerja nanti . so , Lia cuma boleh onlin guna hp n sekarang nie on9 guna lappy sebab Lia connect hp dengan lappy guna bluetooth internet . haha. line oke2 laa.,. tak laju tak lembap -,- pukul 7 lebih nie tamat dah subcription Lia. :3 sedih :/

Kali nie Lia cuti lamaaa.. 2bulan lebih. dan apa yang lia akan buat? duk dekat rumah tersayang menternak lemak2 yang dah lama tak membiak ini. hahahah.. Lia jaga kedai runcit dekat rumah nie hah. hari ni masuk 2 hari dah Lia jaga kedai -,- orang boleh laaa. ramai tak ramai . biase la kedai runcit kampung.lepas nie ingat nak renovate kedai nie , renovate tue bukannya nak bertukang pasang itu ini . haha. nak ubah posisi je . .. . kalau ada kesempatan n rezeki nanti Lia bagi tunjuk kedai bapa Lia nie ya. alaaa. kedai runcit kecil je :D ... tapi oke laahhh . :)

tengah hari tadi Lia dapat soalan nie dari sorang kawan Lia .

" ROZA BILA RESULT KELUAR?? "

weeiii. sayang . Lia baru nak rehat nak relax dekat rumah . bagila Lia peluang nak lupakan benda alah tue kejap . 1 2 minggu pun jadi laaa :3 ... >.< Lia nak lupakan UKM tue buat sementara waktu . dah terseksa sangat 1 sem lepas tue . and next year , means second year nie mesti lagi2 lagi lahhhh teruk . i know sebab Lia agak laa.. ( ayat berterabur -,- ) . Lia takut nak fikir result nie . huhhh. down je rase bila fikir balik. hurmm. apa2 pun Lia terima adanya kalau dah dapat result tue . hmmmm :3 ..

oh yeah !
i have very3 good and happy news ! heeeee :D
Lia dapat anak buah baru and the only one niece Lia yang girl . :)


introduce my lovely niece :)


NUR SOLEHAH BINTI SULMAN .


akhirnya ada pun anak buah perempuan. hehe :) alhamdullilah . berat 2.5kg lahir 3/7/2013 , 5 pagi :)


okelah. Lia nak pegi mandi . badan rasa melekit2 je. hahaha.. :3 oh yeah , one more thing , kerja Lia masa cuti asyik makan je -,- balik ukm nanti konfirm membesar . hahahaha :P

bye2 uoollssss...take care . :)
tata~

~LIA~

3 Responses so far.

  1. okaayyy. fine. mata dye sangat adorable. nak2 si baby tu.. rse nk cium2 jee ;)

  2. Bieaz says:

    comelnya baby tu...rasa cubit2 je hihi

  3. Kak Hanna and kak bieaz , heheh.. hari nie umur baby akak sy dah masuk 6 hari . alhamdullilah :) doakan kesihatannya sebab dr kate , baby ada penyakit kuning. hmm. apa2pun , thanks for replying my entry ! ^_^ <3

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -