Popular Post

assalamualaikum. salam sayang kerana ALLAH :)





jam menunjukkan pukul 3.50am . (aiseh , ayat ~) . hahaha.. pagi2 buta nie , asal lia tak tidor? huhu~ lia bukan tak dapat tido , kalau ikut kan hati teringin sangat teringin tidur . tapi igauan assignment terakhir , DATABASE menganggu mimpi2 indah lia . >.<

asal ayat lia macam ke"dahsyat"an pagi2 nie ?hurm. biar lah ~ haha.

lia baru perasan next week final . sebab no feeling nak exam -_-" study week macam bukan study week. asal eh? hahah... nanti dah dekat exam , tengoklah. ada la orang tu jadi gila semacam . dalam bilik pusing sana sini , lompat dari satu tempat ke tempat. tak pun berlari setempat . (apa lia merapu nie , abaikan -_-) . huhu ~

OK , apa yang done ? ! assignment ku ! akhirnya siap sudaahhh~ alhamdullilah , now i can focus with my exam . -_-" assignment nie mengganggu fikiran lia , ketenangan  ku. bha.. boleh dah lia start study. asyik buang masa ja .. sampai sekarang tak study . final ad berapa hari ja lagi . huwaaa. :'O


tata sem 2 ~~
dalam masa sebulan lagi kau akan berakhir. kesimpulan dari sem2 ?? entah nak cakap macam mana. tapi of course lagi bagi 1001 kenangan macam sem 1. cuma sem 2 nie , lia dengan kawan2 lia dah tak begitu rapat macam sem 1 . tapi kami still berkawan dan sentiasa sayang antara satu sama lain :)

sayang mereka :) <3


masa hang out pi metro kajang :D





cesmed penuh dengan ke"duka"an dalam kemanisan :3


next nak story pasal my lovely lecturer ! hehe :*
PUAN ROHIZAH :)



INSAN yang banyak mengajar lia sepanjang sem 2 . bila ingat masa mula2 sem hari tue rasa nak gelak je . hehe. sebab bayangkan la , macam2 lia dengar orang lain cakap pasal puan rohizah nie macam ni macam tue. sampaikan lia takut nak masuk kelasnya .  :3

tapi , rupa2nya semua itu cuma khabar angin ~ muahaha... lia tak rasa pun puan rohizah macam yang diorang cakap. . memang la puan rohizah tegas. tapi tegas yang bertempat tau. contoh ! masuk tutorial kena siapkan awal2 n buat dekat depan. lia paling tak suka disuruh buat dekat depan.  dengan cara puan mengajar tue , lia rasa lia dapat apa yang di ajar. :) alhamdullilah.

yang pastinya , puan rohizah adalah cikgu yang terbaik ! (Y) . sayang puan sangat2 :* thanks for everything puan :)

gambar last kelas bersama puan hari tu :D

alhamdullilah . sem 2 bakal melabuhkan tirainya . :)
lia pun rasa mengantuk sekarang ~ habislaa. tak boleh tidur nie sebab pukul 7.30 pagi kena gerak terus pegi HOSPITAL SERDANG . ada appoinment dengan dr pasal telinga lia tue . :3 huhuh.. 

k,lah. nak rehat sat ~ ngantuk gila2 . btw , abaikan ayat2 n perkataan lia yang berbunga2 . macam tue lah jadinya bila tidur tak menentu. haha.

takecare uollssss ~
tata~
~LIA~



- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -