Popular Post

ASSALAMUALAIKUM . salam sayang semua !
hai2 !! :) hehehe. lia is back ~~ weeee.... sumpah rindu sangat2 nak taip entri nie >.<

dah berpuasa selama beberapa hari untuk tidak menaip blog. muahaahhaa. tau kenapa? kenapa? hehe. tau kan. LIA baru habis EXAM FINAL ! hehehhe :P


hahah. dah coret slip masuk exam . hiiiiihii... alhamdullilah . berakhir sudah SEM 2 aku secara rasminya pada 5.30pm tadi. tau tak menanti detik 5.30pm itu amatlah menyeksakan :3 ...
oke  . let me story mory about my exam from first day untill last day.

exam Lia start 11 jun 2013 , hari pertama paper DATABASE .  :3



ni dia buku nota DATABASE yang sangat tebal >.<

hari pertama exam , macam biasa la kan , berdebar2 macam orang nak jumpa doktor . -_-" lia kalau jumpa doktor mesti berdebar . :3 . hahahah... boleh2 la soalan dia ., tak susah tak senang . haha. nampak tak ? nampak tak ke-poyo-an si Lia disitu? :P
boleh la Lia jawab daripada tak boleh jawab kan -,-

then gap sehari sebelum sambung exam . sangat memberi ruang untuk study . :3

hari khamis , 13 jun 2013 , exam subject MATHEMATICS 3 .
ok . subject math 3 nie adalah subject math yang paling senang di dunia. sebab , subject nie tak perlukan kira2 , takperlu calculator, hanya perlukan otak . -,- untuk mengarang ayat . lepas jawab haru tu , lia terus tertanya2 ,. " aku jawab subject ape eh tadi? tu math ke sejarah ? "
hahhaa... :3 nampak tak? nampak ? kesusahan di situ >.<

tapi seriously , hari sebelum exam math tue memang struggle gila ngan 3 orang kawan , SYAFIQAH RAHIMI , SYAFIQAH RAHMAN dan MIERA AZMI . oke , bukan salah taip nama syafiqah tue eh , memang nama diorang 2 hampir sama -,- ... kitaorang study sampai lewat malam kot. then , memang stay up la -,- sampai kepala rasa nak pecah :3 . tapi alhamdullilah. boleh2 la.. bolehh di jawab . again , Lia poyo ! -_-" abaikan ~

owh lupa nak bagi tengok gmbar first day . haha. sempat tangkap gambar sebelum gi exam :3


ini semua lakonan semata2 . hahaha.

exam math tak sempat nak amik gambar sebab tengah cuak -_-"

next , third exam , jumaat DATASTRUCT , 14 jun 2013 . subject nie aku rasa macam nak ceraikan 100000 talak je . biar tak bertalak2 dah . yala . masa jawab tue , entah kenapa banyak soalan yang tak dapat jawab . especially lukis2 . balik dari exam , kawan semua muka happy .dalam hati " senang sangat ke soalan tadi?? " memang stress gila lepas exam tue . terus gi solat asar . nak tenangkan hati >.< ... ye la stress... malam tue menangis . ngadu ngan akak. haha. untung lia banyak akak :P . then , ngadu ngan pensyarah . Puan Rohizah. sebelum ngadu ngan manusia lia dah ngadu ngan ALLAH tau :) hehehe.. alhamdullilah , lepas kongsi rasa sakit n stress tue , lia lega sedikit. :)


sambung exam ISNIN , 17 jun 2013 .

seriously jeles ngan budak organisasi n sains maklumat , sebab diorang dah habis. tapi just wat lek wat peace . hahaa. accom ? oke2 laa... isnin tue exam BI . :3 soalan dia oke la. boleh dijawab berbanding tak leh jawab. still kira oke la. hahaha.. balik exam , lia pulang jalan kaki dengan syafiqah rahman . haha. konon la nak joging. tak jauh pun dari DECTAR pegi KKM. adalah dalam setengah jam kitaorang berjalan . huhu. sampai terus exhausted :3 seriously , penat . hahaha...

SELASA gap , ! sebelum last paper ! sangat lah dugaan . tapi alhamdullilah . gap tue abgi ruang untuk study . last paper nie paling mencabar tau tak ! :3

yala.. bayangkan oke, hari selasa pagi tue , tengah semangat nak revision ., buka IFOLIO , pergh 3 kuiz . bapak banyak :3 nie nak bagi stress ke hape -,- then try la wat soalan die tue , 1 soalan je boleh jawab . 2 lagi ? tak tiao jawapannya -,- ..... memang stressss plus2 rasa nak gila , sebab lia dok hafal meaning2 , process  n banyak lagi. n lia tak on9 sangat masa study. memang penyeksaaaan~

nie gambar sebelum gi exam. dah jadi PROFILE PICTURE FB :P


muka macam happy , padahal tengah cuak nie -,-

3.30 pm exam . tadi laaa . huhu..lia rasa macam hari ni berlalu dengan perlahan . :3 .. tak tau napa . haha. biasa2 hari lain kejap je berlalu. yang nie lambat giler... oke nak cerita time exam tadi , kitaorang exam  dekat libary baru ukm .

first time jejak kaki disitu . haha.. 

oke , nak cakap nie . pengawas yang jaga dekat libary tue garang giler -,- .. tak taoo nak cakap apa . sebab ada budak uh , dia letak beg dia atas kerusi dekat luar libary , lia pun hampir letak , nasib asneta gtau , pengawas tue gi buang beg budak tue entah kemana , tak tau la budak tu jumpa balik ke tak beg nya. n one more thing terjadi tadi , ada budak pengsan . JAKSA kkm . kesian kot dengan dia . :3 mesti tak cukup tdor tue . sampai boleh pengsan. tak tau dah keadaan dia macam mana. harap2 oke dah . amin.

cerita pasal soalan pulak , pergh ~ susah baq hang :3 .. lia sampai cakap dalam hati " apa benda aku merepek nie?" hahah., biarlah . yang penting tak kosong :3 . kah2 XD ...
5 minit sebelum 5.30pm tue berlalu dengan lambat je . tak tau kenapa nak sangat rasa merdeka sem ni. haha. maybe kes jeles kot yang habis awal. maybe la :3 .. hahahaha...

habis ja exam tue. MEMANG HAPPY GILAAA!!! hahahah


happy2, happy juga kan. result tak tau macam mana . huhu. rasa macam lost je sem 2 nie :3..tak tau la nak cakap apa . huhu.. apa2 pun doakan Lia tau . hehe. sedang membilang hari untuk balik ke rumah . 30hb 6 2013!!!  10 hari lagi. sekian terima kasih. heeee.. :D


k,lah. nak tidur dulu. ngantuk sangat2 nie. btw , miss u all . hehehe. :)
tata ~

~LIA~ .

One Response so far.

  1. hahahaha.. yang paling penting, buat yang terbaik je... hehehe

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -