Popular Post

assalamualaikum. salam sayang kerana ALLAH . :)

oke , yang nie entry ke dua hari ni. lia tak tau kenapa agak "kerajinan" hari nie untuk mengupdate blog . :3 ... hari ni ahad kan? hari yang membosankan . -_- :3 lia tak keluar gi mane2 pong ~~
hahaha. nak study , errmm.. mood study takde lagi . -_-"

hah~ tengok nie !


makanan budak asrama. hahah.
malas nak beli makanan + jimat duit. hehe. :D


okeh2 , dah2 . saje je nak bgtau pasal makanan tue . muahahha.. lia nak story pasal sorang minah nie. hehe. nama dia FATIN FADZLI tak silap ar~ . hari tue , lia dok tengok video MARIA ELENA dekat you tube . then tertengok la kat tepi2 tu...

" ADA DARA , LU KOLOT "


ohmy~~ tajuk bukan mainn... lia pun buka lah kan... tengok komen , ramai bagi komen positif .. hurmm. menarik nie.. tengok dan tengok... oke , minah nie oke laaa ~ cuma dalam video nie nampak sangat dia bengang ngan member dia tue.
then , lia pun buka account you tube dia ., bapak 51 videos . banyak giler ...
lia cari tajuk2 best , baru tengok .

seriously , cara dia cakap sempoi gila ! XD ... aku pun sampai tak sedar bila tengok video dia . bila dia cakap tue rasa nak tengok lagi dan lagi. aku rasa aku dah view video lebih 20 . tu pun tak habis lagi . kalau tak silap laa.. umur dia tahun nie 20 tahun. seumur dengan lia . hahaha.

paling laaa~ paling lia suka tengok part dia PROMOTE BARANG . ahhaha. video yang atas nie dia tak promote barang. hehe. try tengok video yang lain .
 
 

nampak tak? nampak tak? hahaha. account beliau " FTNFDZL" :)
 
nak list video dia . hahhh ~ TEKAN SINI !!!

lia tak tau la pendapat orang lain, tapi bagi lia dia okeeee . oke sangat . maybe dia tak pakai tudung itu satu kelemahan dia , tapi dia sangat talented . cara dia cakap tue paling best!! hehe . muka pun cool je :D

lia pun baru je stalk dia nie , ada gak yang dia buat video untuk haters2 dia , tapi ya la kan... mana ada orang yang sempurna dekat dunia nie . sedangkan nabi sebaik umat pun lagi ramai benci baginda ini kan pula manusia macam kita. :) so , just do what u want selagi benda tue tak salah . okeh? :D

one more thing ! nak share something .

Lia guna benda alah nie untuk tengok video dekat you tube :D

 

tau tak benda nie??? nama dia ULTRASURF. .kalau nak tgok you tube , buka la benda nie . insyaALLAH video you tube takkan tersangkut2 lagi :D .. heheh. download je . then tekan U1210 dalam file uzip tue ... nanti keluar kekunci nie dekat tepi dekstop korang.

link untuk download => http://download.cnet.com/Ultrasurf/3000-2381_4-75758651.html <=

P/S : tunggu video terbaru dari dia , yang terbaru pun 2 bulan lepas :3 kalau dia baca blog nie , agak2 ape dia cakap eh? hahah :D 
 
Emmm. tu je la eh., nak offline dah . dari pagi tadi on tak pernah off. kang meletup lappy nie. hahaha. take care uooolsss .

tata ~
~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -