Popular Post

assalamualaikum...
salam sayang kerana ALLAH ... ^_^

sebelum mula apa2 , ucapkan BISMILLAHIRAHMANIRAHIM...
Semoga apa yang kita buat tue diredhai ALLAH . insyaALLAH :)





notakaki : i dont know why i really love this picture :)


awesome crazy !! dapat lepaskan rindu ngan orang yang Lia sayang.dah 7 bulan tak jumpa ... dapat peluk.. dapat cium ... dan yang bestnya dapat tido sesama . ohhh.. how i really miss damn much .. . rindu sesangat :)

siapa dia???

ini dia :)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.penat tak scroll down? heheh.. jap eh, scroll lagi ;)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.sikit lagi :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.teruskan usaha :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.tadaaa !!! :)


notakaki : bersama ibu tersayang !!!! :D


dan



notakaki : bersama ayahhh !! :)


sumpah Lia rindu mereka :'(
hanya ALLAH yang tahu betapa sayangnya Lia dengan mereka . :)
alhamdullilah , Lia tak perlu menahan untuk beberapa bulan untuk berjumpa mereka . masa nie Lia nak balik UKM dah. sumpah sedih kot . huhu. mak ayah pun nak balik Tawau dah masa nie .

semalam tue Lia tido ngan mak ... hehe :) best dapat tidur dalam pelukan ibu. :) ... rasa macam jadi budak kecil lagi. hehe... ^_^ ... nampak tak mak pun rindu kitew? cehh. hehe.. poyo je :P

hari nie Lia nampak ramai post pasal hari ibu. hari nie hari ibu eh? hehe. entahlah , haram ke halal nak sambut hari ibu . tapi dalam seumur hidup Lia tak pernah pun sambut hari ibu sebab bagi keluarga Lia , hari2 adalah hari ibu :)

hari yang istimewa buat mak .

know what ?

sebelum balik UKM tue , lia sempat bermanja dengan mak. hihi.
kami main capture2 gambar. mak Lia asyik buat Lia gelak. hehehe. sebab gambar yang diambil semua candid. 

paling takleh blah. tetiba rasa nak bermekap , habis mekap mak kena bedal .. hehehe. :P
tak caya ? tengok lah gambar2 , hasil guna mekap2 mak . haha


notakaki : hebat mekap mak nie , exchange muka aku 
jadi totally WHITE :3 . hahaha. 
gincu pun guna gincu mak -_-"


then , time tengah nak betulkan tudung tue , mak asyik snap je... dalam banyak2 yg di snap , satu je lia tak padam . nie haaahh. 


notakaki : nampak tak muka bahagia dekat situ? hahah.
blur -_-"

lepas uh , cakap ngan mak .. "mak , jum kita bergambar ". mak terus pakai tdung n mekap2 bagai . ok , mak dah addicted nak bergambar. sekrang baru aku tau , dari mana aku warisi snap gambar banyak2 walaupun muka tetap sama -_-" hahhaa.Lia ikut genetic mak . :P

tengoklah keaddictan anak-beranak ni bergambar nie :3
 

























nampak tak? nampak tak? hahahha. posisi yang sama , muka yang sama... heheh :)
berharap sangat dapat kekalkan awet muda macam mak ;) hehe. admire mak dapat kekalkan muka yang lembut dan still halus macam uh.

apa rahsia mak eh???? mak kita tak guna pencuci muka un
:3""

apa2 pun , Lia bersyukur dapat mak n ayah yang sangat2 sayangkan Lia .
sayang mak ., sayang bapa !!!!





saya sayang mereka sangat2 :*...


moga berjumpa lagi bulan 6 nanti. insyaALLAH .

doa untuk kedua ibu bapa ku .. :)

*Allahhummaghfirli dzunubi waliwalidayya, warhamhumma kama robbayani soghiro *


"Ya Allah, ampunilah dosa-dosaku serta kedua ibu bapaku dan kasihanilah mereka keduanya sebagaimana mereka memelihara dan mendidikku di masa kecil "


ok lah.. doakan Lia boleh? doakan presentation BI lia hari selasa nie berjalan dengan lancar . adoi. tengah menghafal skrip :3 ...

selamat malam semua .
tatata.
democracy is dead.
#hanya di Malaysia.

:)

~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -