Popular Post

assalamualaikum. salam sayang :)
hai kamurang ... hehe.






tahukah anda?

berenang adalah salah satu cara untuk menghilangkan stress.


Lia ada cerita baru.. aceceh. takdelah baru sangat . cerita semalam. macam nie , kawan2 lia ajak lia gi berenang2 ke tepian di DANAU UKM . dekat DANAU UKM tue tempat org berenang2 n main golf . so pelajar ukm pun boleh masuk , tapi kena bayar la . RM2 sorang :3 . huhu.

awal2 tue rasa macam tak nak pegi sebab penat kan.. tapi bila ingat kawan , DHIYA yang beria2 ajak kitaorang pegi.. pegi la juga... hehe.. pegi dalam kul 5.30 ptg lepas balik kelas . lia n YAYA n rumate YAYA , SARAH .. pegi sesama . Dhiya n SYAFIQA , pegi kul 5 . nampak tak excited di situ? hahaha..



 sampai2 je minta gambar :D
kiri rumate YAYA , SARAH , kanan tue LIA . :3


first time pegi nie , nak berenang2 . hahha. actually , lia ngah stress time tue sebab presentation bi . tak hafal lagi... muahaha.. :3


masuk je memang ramai giler orang, giler pun tak ramai macam tu. hahah.. langit pulak berdentam dentum nak hujan. ingat nak balik sebab takut hujan , tapi sayang lak rm2 . so kitaorang go on je pegi kolam . haha. awal2 tue just duduk kat tepi kolam. takut nak masuk. tengok macam dalam tue , masuk mesti paras telinga -_- (melampau imaginasi lia kan?haha)..yaya dah masuk dah dalam kolam , dah berenang bak ikan duyung :3

tiba2 , yaya datang tarik tangan lia . mak aih , macam batu besar masuk dalam kolam . -_- memang seram ,takut, macam2 lia fikir masa jatuh dalam kolam tue , cari tempat untuk berpaut. hahah. tapi bila masuk , paras leher je pon. hahaha...

apa2 pun , best laaaa mandi kolam nie. berenang2 . hilang stress walaupun sekejap . n know what ? lia berjaya belajar terapung dalam air . walaupun sekejap n banyak dugaannya. air banyak masuk dalam telinga. hahah.. dalam mulut. haha. lemas juga sekejap . nasibla selamat.



YAYA , DHIYA dan LIA ! :)



bukti saya dah pandai terapung atas air . muahhaha :P




Dhiya snap waktu hampir lemas -_-"
hahaha. :P



memang enjoy habis dengan diorang semua . heheh .. balik pun kol 7.30pm , memang dah takde bas masa tue . jalan kaki je la jawabnya balik tue. heheh.:D

apa2 pun , kalau ada masa memang nak gi lagi. hahhaha... insyaALLAH .

tue jela nak cerita , bukannya ade ape sangat pun. hahaha.. :P

selamat malam. tattata~
democracy is dead 
#hanya di MALAYSIA

~LIA~











- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -