Popular Post


assalamualaikum. salam sayang kerana ALLAH :)

jam di dinding menunjukkan pukul 3.28am masa tengah taip entri nie. huwaaa... dah pagi buta tapi lia still tak tido lagi :3 ...asal??? sebab lia wat assignment math tadi.. alhamdullilah ... dapat gak siapkan akhirnya.. dengan hasil gabungan dua otak. Lia dengan SYAFIQAH RAHMAN :) ... terima kasih.

tak tau la betul ke tak , tapi kami buat yang termampu . esok pagi kelas kul 8 tau. hahah. tapi lia masih tak tidor lagi nie. muahahaha. :3 .. abislah bangun pagi esok ... -_-" harap dapat bangun . kalau tak .. habis2 . kena bunuh ngan ahli group lia -_-"

tau tak .. minggu nie minggu presentation n assignment. hari2 rasa cuak dengan pembentangan . petang semalam lia buat presentation bi. seriously . cuakkkk.. lia cerita pasal EUTHANASIA.

apa tue?? hehehe... cuba google. ehhee..

euthanasia tue macam orang yang dah tiada harapan nak hidup kita nak tamatkan kesengsaraannya . kira2 macam tue la... takut juga cerita pasal nie. tapi apa boleh buat. terjah jak la... lia tak nak fikir dah apa yang lepas. sebab lia present takdelah best pun... huhu. biasa2 je :3...







yang penting dah lepasss !!!! fuhh . leganya hanya TUHAN yang tahu >.<





muka2 stress minggu lepas ... hahaha. masa nie tengah tunggu nak buat MOCK PRESENTATION :3 . entah kenapa cuak sangat -_-""

tapi alhamdulillah la. dah lepas .. esok CESMED pulak. doakan lia ya. !

tak dapat nak taip panjang2. ngantuk.


tatata~

salam. :) jaga diri semua
~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -