Popular Post

assalamualaikum kawan2 . :)
selamat malam. selamat hari SELASA . hehe. :P
salam kerinduan ^^


hari ni 2 april 2013 kan? semalam 1 april 2013 kan? emm.. dah masuk bulan 4 . cepatnya masa berlalu . macam baru semalam bulan 1 . hehe. okeh2 .  . . lia tak nak merapu. hehe . :D


kalau dulu kami sambut bufday cik NABILA , hari ni kami sambut bufday cik NOORATIQAH TARMIZI ! .. yang sepatutnya di sambut semalam . sebab hari jadi dia 1 april :)
nie kenangan bufday cik nabila ---> BUFDAY NABILA ! <---



notakaki : ok , krim di muka kak IQA tu kerja cik AINUN ! hahha :D

lucu bila teringat balik perancangan kitaorang yang konon nak buat suprise untuk kak IQA nie . sepatutnya , sepatutnya la , kitaorang nak sambut semalam juga pukul 4 petang di FEP ... tapi memandangkan semua buzy , terpaksa la sambut bufday dia hari ni . dan yang melucukan lagi bila ingat lia , ainun n rem berbincang dalam kuliah pasal nie ... bincangnya bukan bercakap tapi menulis . nie hahhhh. lia sempat snap kot :P


notakaki : entah pa2 entah. haha

 

notakaki : kalau korang faham , memang hebat ! hahah

so , pagi tadi ... lia bangun kul 9 siap2 nak gi FAC sebab kitaorang rancang nak sambut kul 11 di fac sebab masa tue semua ada gap ... tapi bila mesej2 ainun n yaya .,. diorang lak ade kelas . kol hisham , dia on the way pegi ambil kek . n nak sampai fac dah pun.... masa tue dah pukul 11.30 am kot ... :3 
 
 
 notakaki : taadddaaa !!! cantikkan ??? heheh :)
RM20 je , 400gram , beli dengan kak AYU di FEP :)

so tukar plan la lagi , sambut pukul 1 sebab lia n hisham ada kelas kul 12 tgh hari tu. haahaa... kek ? kitaorang simpan dekat kafe . terbaiklah abg kafe . SPORTING kot ! (Y) hehe ... :D ... habis ja kelas tutor tu lia n hisham terus gi kafe . 
 
masa tue AINUN n YAYA pulak takde . adeh -_-" ... entah gi manee... so , kitaorang konon2 pegi la beli makanan dulu. hehe ... :P ... masa tue kak IQA tak tau lagi pasal suprise nie . dalam kul 1.30pm tue yaya n ainun dah ada kat kafe , diorang gi mane entah. haha... lia ngan rem pun pegi la ambil kek tue dekat ice box kafe yang kitaorang tumpang tadi .. hehe. kak IQA ternampak kitaorang masa tue . reaksi dia ??? comel kot . haha. tak tau nak cakap caner hah.... malu2 . muka dia memang merah . suprise sangat kot ... hehe..


ALHAMDULLILAH , perancangan sambutan hari jadi kak IQA berjaya juga walaupun tak selancar yang kitaorang rancang . ye la . manusia kan merancang TUHAN yang menentukan :)

and guys ~~ this some pictures as awesome n beautiful  memories for us :)
 

notakaki : ok , kak IQA excited dengan keknya ! haha
:D

notakaki : saya sayang mereka sangat :)



notakaki : makanan yang kami beli memang tak dipandang dah . haha



notakaki : tengok kak IQA dan pisau keknya -_-"


notakaki : ala tomey2 . kak iqa malu kena suap . haha


notakaki : mohon cari apa yang pelik dengan gambar nie. hahah :P


notakaki : kerja kak IQA !!!! >.<


LAST BUT NOT LEAST !!! :)


notakaki : :)))

" SELAMAT HARI LAHIR KAK IQA ! :) "
***akak dah 21 tahun auw . jangan nak jadi budak2 lagi. haha. mohon untuk jadi matang :P . hehe. puas sangat dapat cubit pipi kak Iqa tadi . haha. yes3 !! :P ... jangan marah tau . tu hadiah dari roza untuk akak :P hahaha. kan semalam dah bagi biskut sebagai hadiah hari jadi. hihi. and really soryy sebab takde hadiah yang special wat akak. ini je yang termampu . :) roza doakan akak , sihat selalu ,murah rezeki, hidup sentiasa gembira dirahmati ALLAH , sentiasa dan sentiasa senyum selalu :) ***

<3 ROZALIA SAYANG KAK IQA ! :) <3

thats all untuk entry kali nie ~~ jaga diri semua :)
tata ~

~LIA~



- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -