Popular Post

Assalamualaikum... selamat malam.

salam kerinduan ! :D
salam percutian ~ heheh ..

ok , mood tengah happy . cehhh... happy sebab ? nak balik ! heheh. :D

 lia nak balik tawau nie . siapa nak ikut?? rindu dengan mak , dengan ayah lia . rindu kakak2 , anak buah , sepupu , makck2 , pak cik2 . semualah. hehe . :D



notakaki : jum2 , balik ~ heheh :P

dah laaa ~ kesian dekat lia nie . berangan nak balik. hehehe... lia balik BULAN 6 la ! sebab cuti mid sem nie pun  seminggu je , memang taklah nak balik kan? habiskan duit je . heheee....
tak sabar tau nak balik TAWAU ~~ argghh~ 

untunglah kawan2 semenanjung yang dapat balik kampung. dekat je kan , dibandingkan lia nie . :') .. org sabah. rumah tue hahhh jauh nun disana :'( ... tapi tak pa la . lia nak kumpul rindu nie banyak2 . nanti balik nak lepaskan sepuas2nya ! hehe :D


insyaALLAH , cuti yang ada nie lia akan manfaatkan sebaik2 nya . hehe . :) banyak kot assignment n project. tambah lagi lepas cuti ada exam. uwaaa :'( cuti bukan sekadar cuti tapi kena study ! :D 

lia balik rumah akak dekat BANTING cuti nie nanti . insyaALLAH ... :D tak tau dah nak gi mana. hehhee....
banyak juga kawan lia , orang2 SABAH yang tak balik. hehe. bukan lia sorang ja :)


ok lah , nak gitau nie . JADI ANAK PERANTAU MEMANG BEST ! hehe. :P

jaga diri semuaa ~ tata. assalamualaikum :D

~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -