Popular Post

Assalamualaikum... hai kamu2 ~~~ :')



notakaki : ada yang rindu lia tak? hehe :')


lia minta maaf tau sebab agak lama juga lia tak update blog nie . lia minta maaf sangat2 . semuanya sebab masalah yang tak habis2 menimpa lia . sampaikan lia takda masa untuk diri sendiri . hanya airmata peneman diri.

takpee... dugaan mematangkan diri kan? hurmm

lia nak cerita something . yang agak sensitif , yang agak sedih, yang agak memakan hati lia . hurm.
lia pun tak tau nak start dari mana. lia tau lia nie bukan lah seorang yang PERFECT untuk disayangi apalagi disukai ramai. lia bukan.. sebab lia tau tiada seorang manusia pun yang dilahirkan sempurna .


lia agak sedih dengan 2 orang HAMBA ALLAH a.k.a kawan lia . yang boleh lia katakan sahabat baik lia . lia dah nampak ... nampak sangat.. cuma lia takut nak cakap ... siapa mereka? biarlah menjadi rahsia dalam hati lia ...






HAMBA ALLAH YANG PERTAMA .

dia kawan baik lia ., baik sangat . lia akui , lia dah anggap dia macam seorang kakak untuk lia walaupun kami sebaya. lia akui sikap dia yang agak peramah, yang agak hebat , yang agak berani dan agak penyayang. lia hormat dia . :') tapi sejak kebelakangan nie ., dia dah lain macam . lia boleh nampak . :'( dia dah tak mesra dengan lia ., tak banyak cakap dengan lia . mungkin sebab lia yang tak tau nak bagi komitmen untuk event kolej lia ... sampai dia marah dengan lia , sampai dia dah tak nak layan lia seperti dulu. lia minta maaf . kalau lia dah tak suka , lia memang takkan buat. hurm. takkan ada yang faham. tambah lagi dengan masalah yang datang , lia tak mampu nak handle masalah yang datang sampai semua tak terurus . sumpah lia terasa sangat dengan cara dia layan lia sekarang. dah tak mesra macam dulu2 . gurau pun tak .. apalagi tegur , seolah2 nak tak nak je . :'( sedihh sangat2.


HAMBA ALLAH YANG KEDUA .

dia tua 2 tahun dari lia . lia tak tau dia marah atau dia ada makan hati dengan lia atau lia yang ada buat salah tanpa lia sedar atau itu cuma perasaan lia . tak tau laa.. lia pun tak pasti. tapi lia perasan sangat bila dia terserempak dengan lia .dia dah macam tak nak tegur lia . hurm. lia pun tak tahu dimana silapnya . takpe la .insyaALLAH ... satu hari nanti ALLAH akan tunjukkan dimana silapnya lia . hurm. lia rindu gurauan dia macam dulu2 . :'( lia rindu nak gelak dengan dia.


ya ... lia akui lia bukan kawan yang baik . tapi lia selalu nak mencuba untuk jadi kawan yang baik. lia minta maaf kalau lia pernah menyakiti perasaan kamu secara sengaja atau pun tak sengaja . lia minta maaf sangat2. lia juga manusia yang lemah . lia rindu keriangan kawan2 lia yang dulu . yang selalu tersenyum . :'( yang selalu ketawa , yang selalu bergurau bersama2 . susah senang bersama., hurm. :'(



mungkin kah lia ego dalam persahabatan??? sampai kawan2 lia berubah?

ALLAH :'(

p/s : kamu... tolong doakan kesihatan lia k . demam lagi nie. dah 3 hari . hurmm. :'(

tata~
sayang kamu semua.
~LIA~








- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -