Popular Post

assalamualaikum... selamat pagi !!!


notakaki : resuuulllttt !!!!!
bangun awal pagi still macam tak percaya lagi bila ingat hal semalam ... hehe.
alhamdullilah  , segala pujian bagi ALLAH .. hanya untuk ALLAH ... :')

semua orang ucap tahniah untuk lia tapi lia tak ucap pun tahniah pun untuk diri sendiri... tahniah lia . hehe . ..lia cakap pasal keputusan EXAM SEMESTER 1 ... alhamdullilah .. entah tue je yang lia boleh cakap ... keputusan tak lah hebat sangat ... tak dapat dean list (anugerah dekan) pun... hurmm :'( tinggi sangat la untuk dapat dean list ... sabar je la . lia mesti berusaha lagi kan ! :D

insyaALLAH , ini akan memberi semangat lagi untuk liaaaa...
untuk lebih berusaha . hehe. semalam memang tak boleh tido ... tunggu sampai pukul 12 am. memang duk depan lappy je semalam ... tunggu2 macam orang tunggu buah durian jatuh.
lia ingat lagi lia buka SMP WEB pukul 12.08am ... TEKAN satu2 .. pastu terpampang laaaa result lia . hehe. mesti kamu semua curious nak tau result lia kan :P ... haha .

ok2 . lia just bagitau gred k , tak nak bagitau pointer. hehe . :) biarlah kawan2 je yang tahu ...


PENGATUCARAAN C : A- 
PENGENALAN KEPADA TEKNOLOGI MAKLUMAT : A-
MATEMATIK 1 : B+
STATISTIK DAN KEBARANGKALIAN : B+
PEMBANGUNAN DIRI 1 : A 

tue je laa result si lia .... ok lah kan..sebab sebelum keluar result tue , lia memang banyak mimpi buruk .. sampai sekali tue menangis sebab mimpi FAIL math .. hehe. ada ke patut ... tak bagitau orang pun pasal mimpi tue , yala .. orang cakap mimpi buruk jangan difikir sangat kan. hehe :)

owh ya , pagi tadi bangun kannn... terkejut !!!
tengok komen pensyarah dalam fb ~ serius maluuu... rasa macam nak tutup je muka .... -_- selama nie pensyarah nampak sangat aku kuat ber-fb . hehe. acanorr boleh macam tue . serius malu . tapi takpe , komen puan pun membina semangat buat lia dan kawan2 . hehe. :)


notakaki : click gambar untuk lebih jelas .
yang lia kotakkan merah tue pensyarah lia :) 

cuma keluarga dan kawan2 terdekat lia je yang tahu keputusan lia , tak nak lah heboh2 denagn orang kan. tapi yang pasti bukan FOFLET la . hehe . 
apa2 pun , thanks untuk kenangan indah sem 1 , semoga ini akan jadi pembakar semangat untuk lia teruskan sem2 nanti . doakan lia ye kamu semuaaaaa ...

notakaki : gambar nie di ambil masa baru lepas habis 
exam mathemathics hari tue :)
-dalam cc kolej zaba-

Tahniah buat kawan2 yang dapat keputusan cemerlang ... dalam fb semua post yang happy2 . tahniah :) semoga akan cemerlang untuk semester seterusnya ... yang kurang cemerlang jangan berputus asa ... nie lia KOPI PASTA dari fb kawan lia :)

My advice for whoever being so down about yourself now..

1. If you are down, dont ever letting urself down ever more

2. Maybe you think some are better than you, but remember! you are 'thinking'....so its not the fact!

3. You think yourself bad and useless? Come on, which part of urself that God created leave you with the word USELESS?

4. Stop thinking bad about urself. Tell me, since u were born til now, u havent done good things?! Liar!

5. Chill up! Go around and see people around u? Are they freakin' supermen? You and him and her and they, just the same! No one is better than others, it just the ideology, thoughts, knowledge makes the different, solution? Learn!

credit to AFDAL DIYAUDIN :)

oklah , tu saja untuk kali ini. maaf lia baru update sebab lia tak berapa tenang sebab lia tunggu result punya pasal . sekarang dah lepasss semua tue . berdebar tunggu nak masuk sem 2 pulak nie ... -_-" 

kawan2 semua, doakan liaaaaaaaaa ok :)
sayang semua <3 
jaga diri ya ... 

tata ~
~LIA~




2 Responses so far.

  1. tahniah lia, semoga lebih cemerlang di semester berikutnyaa :P

  2. thanks salmiza . hehe :) kau juga , moga kita sama2 cemerlang untuk sem seterusnya :D

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -