Popular Post


assalamualaikum kamu semua ;) heee... 


notakaki : tiket bas ~ :D JOHOR -> KL
RM31.20 , seat 25 (last seat -_-")


salam sayang <3


nak tau tak , lia taip entri nie atas bas . hehe. bosan punya pasal .  ! :P
eheemm... siapa cinta lia yang baru nie. hehe. berdebar tak nak tau???

sebelum tue , meh lia cakap sikit pasal dia ,

lia jumpa dia di JOHOR . ada guna juga lia pi johor kan , dapat jodoh disana . :D .. masa tue lia memang niat nak jalan2 pun , lia jumpa dia di kedai IT . wah ! sweet tak ? budak it jumpa sesama sendiri. hehe. lia sayang dia sangat2 tau ., lia nak jaga dia sepanjang umur hidup lia . lia nak sayangkan dia macam lia sayang yang lain. lia harap dia dapat bersama dengan lia sampai hujung nyawa .. (tudiaaaa , ayat SETIA HUJUNG NYAWA) . hahah..

ok2 ... nak tau dia siapa ... hah .. ! lia kenalkan ....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
......................

 notakaki : hah ! kamu pikir manusia ek? heheh . ni
la cinta baru si lia :P 


notakaki : hensem tak??? hahah :P


LAPTOP BARU !!! hehehehe ~ akhirnya . alhamdullilah . bersyukur , tercapai juga hajat lia untuk dapat lappy sendiri, sebelum nie lia guna lappy akak lia yang ke 4. bersyukur sangat2 tak meminjam lagi . hehe. jenama laptop ni ASUS . susah gak nak buat pilihan masa dalam kedai tue , nasiblah ada kak ros n abg syafiq tolong fikirkan. umur lappy nie baru satu hari. hehe. lia beli semalam 5 hb 2 . 2012 . :) harga? biarlah rahsia ek ~ 


notakaki : nie free giftnya , ada 6 semua :D

setakat nie lia rasa lappy nie berkerjasama dengan lia . walaupun ada kelainan sedikit dari lappy lama . memang agak kekok sikit tapi tak pa . alah bisa tegal biasa kan. :) lama2 serasi la tue ...:D 

heheheh..

jangan marah atau bengang sebab ingatkan lia ada boyfriend ka apa ka .. hihi. lia tak da boyfriend lagi . haha. muda lagi kot .. umur belum sampai kepala 2 lagi :P ... hihi. still nak membujangkan diri ... :)
SINGLE IS BETTER . right? :D\

lia on the way pegi KL nie . bertolak pukul 12 suku tadi ... lia tak tau lia kat mana sekarang nie tapi rasanya dah nak dekat kot. 

emm... nak cerita pasal pengalaman dekat johor .. not so much , sebab lia bukan pegi melancong pun. sebab lia cuma stay 3 hari di sana. lepas majlis kahwin tue lia stay rumah kakak n pegi office abg ipar . igt tak sebelum nie lia ada cerita pasal syarikat diorang .? lai pegi sana. besar gak  ~ best ~ boleh lari2 dekat situ. hehe.. nie lia ada tangkap gambar office diorang ;)


notakaki : syarikat abg ipar nie syarikat mencetak , printing , bunting n etc ~ 


notakaki : nie tempat untuk duduk kalau pelanggan datang . hehe... :D

best gak la lepak dekat situ , ada wifi ~ haha. lancarrrr~ laju ja online . lia sem,pat download lagu n movie lagi. hihi :P

ok lah .. lia nak rest ~ nak kemas2 barang ... berdebar2 .. dah la sorang2 . harap2 abg ipar lia (abg mazlan) ambil lia cepat nanti .. amin2 . k,lah .

chow guys !!! ^^


tata ~

~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -