Popular Post

assalamulaikum... salam sayang kamu semua :D

ngah baca blog lia ek? thanks ~ :) teruskan membaca . hehe . setiap pembacaan anda saya dahulukan dengan juta2 terima kasih ^^

ok , lia nak bagitau nie , lia ada di SUNGAI PETANI KEDAH sekarang !


lia buat apa sini? lia buat ~ lia buat ~ lia buat pandai ~ hahah (tak lawak) ... :D .. lia gi rumah kakak mertua lia . mertua kak nur merangkap ibu abg ipar lia , abg fahmi :) kami stay semalam disini sebelum kami melangkah ke KUALA LUMPUR esok . tak tau lagi pagi , petang or malam. yang pasti kakak lia kata , kitaorang naik bas gi KL sebab keta tak muat . huhu. its ok ! :D best bha juga . hehe.

lia sedih bha... adusshhh ~ sedih lagi .. bukan apa , lia sedih cuti dah nak habis . ya la . tinggal berapa minggu lagi kan. rasanya ada 2 minggu lagi , hurmm. dan lia sedih tinggalkan.....................


notakaki : ini bilik yang lia tido selama lia di rumah akak .
lia dah mula sayang bilik nie . :'(

hurmm. tapi tak pe la kan , next time , kalau panjang umur lia nak datang lagi. INSYAALLAH :)


oklah , lia penat sangat nie , tadi lia mabuk kereta (kawan lia c zubaidi kata : "bukan mabuk kereta , tapi mabuk darat la" ) , ada aku kesah? hahah.. aku mau mabuk kereta juga . hihihi :P lantak laaa ~ :P

lia nak on9 fb sat ye sayang2 sekalian . korang jangan tido lambat gak tau . lia nak ambik energy banyak2 nie .. esok kena jalan jauh lagi .. huhu... plus2 , jumaat kena pegi JOHOR BHARU lak ,akak lia yang ke 5 buat kenduri kahwin . :)

notakaki: konon nak bergambar buat kali terakhir dalam bilik tu , 
tapi tak nampak pun backgroundnya kan. -_-"

p/s: kualiti gambar ok sikit kan? hehe. sebab lia pinjam hp sony kakak. sebab hp csl kesayangan lia tak leh guna untuk on9 . huh~ ... 


gudnite kamu semua . 
lia sayang selalu . <3

tata ~^^

~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -