Popular Post

assalamualaikum ... salam sayang <3

\
selingan semata2 , tiada kaitan dengan lia . hehe :P


seperti biasa , lia akan update malam2 buta macam nie . hehe... dan sekarang tengah sakit gigi (again~) ditambah sakit puuyuuut~ addeehhh... meragam tengah2 malam nie puyut .. dah la lia takut nak gi tandas . huuwwaaa ... :O

bhaaa....

hari ni hari jumaat kan? that means lia dah nak hampir seminggu di tanah KEDAH ini. hehe.. esok genaplah 7 hari ... emm. kot.. eehhh...hari tue lia datang KEDAH 19hb . sabtu ... emm. cukup dah 7 hari ... hehe. ...

sedih ~ sedih ~ hari nie , broadband lia tamat tempoh... :'( sedih kot.. tak dapat on9 petang tadi . broadband lia broadband SKMM , lain dari yang lain, broadband  1 malaysia bha .. tau kan? rm25 sebulan ... lia topup la rm25 kan... mcm biasa hantar sms.. tiba2 datang mesej celcom last sekali ,

"SORRY THIS PLAN IS NO MORE AVAILABLE , PLEASE USE OTHER PLAN .....bla blaa blaaa"

whattt???!!!! >.<"

berdebar juga la kejap . huhu... terus lia kol akak lia yang ke 5 , dia yang belikan simkad nie dulu , dia kata dia dah lama tak guna plan skmm. uwaaa.. lia pun kol la celcom , punya main lama kol celcom tue . bab2 menunggu dorang tue . adeh. bz sgt la katakan . -_-" geraaamm... then , operator tue kata , memang dah tak boleh guna . kena guna yang biasa . uwaaa.. mcam mana nie :'(

dah lah BULAN TUA sekarang .
*bulan tua = bulan tiada duit.
emm. lia try la check, sehari = rm5 , seminggu = rm18 , sebulan = rm50 ..

wah , MAHAL kauuu.. :( ...

lia pun topup la rm30 lagi ... emm... terpaksa guna sebulan , kalau ambil sehari n seminggu memang tak lah kan. mahal nak mampus -_-" nasib rm50 , kalau dulu rm60++.. lia sekarang guna broadband sebulan ... huhu. dah terpaksa guna yang manual . nanti masuk U memang takkan subcribe la benda nie . guna manual je la . guna WIFI - UKM JARING tersayang kitaorang . huhuh...

second , perkara yang menyedihkan .LAPPY kakak buat hal pulak . banyak software yang crashh. aduyai... memang rasa nak makan lappy time tue . nasib la ada kawan fb ajarkan macam mana nak betulkan benda tue ... tengok nieee ~








sekarang lappy dah ok sikit :') alhamdullilah ...

hurmmm...

sedih2 .. macam2 jadi ... tapi lia tak nak mengeluh sangat . tak baik kan. teruskan bersabar ... huuuuuuuu~

LIA KEMBALI HAPPY tadi , sebab kak nur (kakak lia yang ke 6 ) and abg FAHMI (abg ipar a.k.a  suami kak nur ) bawa lia gi makan KEPSI . hehe. dah lama tak makan kepsi . heeee...

kami makan yang mini bucket tadi. . nyum3 . sedap ~ heee.... :D ... next time lia cerita pasal kuala nerang , kedah nie plak ek . :) dah 2 kali lia dibawa keluar oleh kakak n abg ipar lia . . lia tak dapat tangkap gambar banyak2 dah sebab hp CSL lia tak cantik sgt bila ambil gambar . maklumlah kamera CSL :3 paham2 je la ~

tak caya ? tengok nie -_-

baru balek dari makan kepsi .:D , mood bergambar tiba2 dtg , 
gambar menggunakan HP CSL kesayangan lia yang kononnya 3.2MP :3



emm, klah . lia nak chow dulu k... tatat uolls ~

selamat beradu kalian :)

~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -