Popular Post

assalamualaikum ... salam kerinduan . aiseehh. hehe ;) 



rasanya dah berbulan2 lamanya lia tinggalkan alam blog nie . rasa dah tak hidup blog sibudakkolej.blogspot.com nie . kesian sgt . hehe... 


berjuta2 maaf di hulur sebab lama dah tak update blog tercinta nie , sebab lia sibuk , sibuk  mengalahkan menteri. hehe. hari tue sibuk sebab program , then , sibuk sebab exam . tue yang rehat ber-blog jap .

INSYAALLAH . 


lepas nie akan lebih kerap update blog memandangkan cuti lama kan... :) banyak cerita yang tertinggal nie , banyak cerita yang tak sempat nak diceritakan . 

untuk malam nie , nak cerita pasal kesakitan lia . kesakitan yang sedang lia alami . 

korang tau kan , ada 3 penyakit yang sangat sakit dalam dunia nie .

1. MATI


2. MELAHIRKAN ANAK

3. SAKIT GIGI

dan , 

lia sedang menanggung sakit yang ke 3 tue .. lia lebih sanggup merana sebab demam berbanding sakit gigi. sebab sakit gigi nie teruk sangat , orang yang pernah alami ja yang tau sakitnya macam mana . tak leh tido , tak de mood nak bercakap . mcam2 lagi :'( 

kalau boleh nak sangat buang semua gigi nie , guna gigi palsu , kakak pun cadangkan macam tue , but ... ! takkan la sampai nak wat macam tue kan. huhu. i'm still young ok ? >.<

entah apa je ubat sakit gigi nie . orang cakap , ubatnya jumpa doktor , cabut ! urgh !! masalahnya sekarang gigi nie tak terasa pun berlubang , sebab yang sakit tue bahagian gigi yang dah di cabut . means , gusi kot yang sakit . emm. entahla :'( sakitt...



sekarang nie pun tak leh tido sebab sakit gigi. hurm :'( :'(


what should i do???

emm. k,lah kawan2 , need to rest now . hurmm. sakit sgt nie ... doakan lia cepat sembuh. 


btw , nak gtau , sekarang mood CUTI2 MALAYSIA . hehe. kitaorang cuti sem 1 sekarang ;)

lia ada di KEDAH sekarang . hehe. ^_^


tata :')

~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -