Popular Post

assalamualaikum... selamat petang ~ heee...



bersabar dalam meng-edit blog :)


      setelah seharian meng-adjust blog lia , nie la hasilnya ... lia still dalam proses merangkak lagi dalam dunia blog nie ... belajar edit2 pun dari blog orang lain . :) ...

soryla , kalau tak cantik , biasa2 ja .. :)

hehhe.... 

lia bertukar angin sekarang , dari kehijauan bertukar sepenuhnya ... blog lia dah 90% dipenuhi warna PINK .. urggh !! pinky gurl . hehe.. bukannya fanatik tapi lia try .. pink cantik apa kan? ... 
lia jeles tengok blog orang2 yang cantik2 , lia pun mau gak blog yang cantik . 

but ,i like blog yang simple , yang tak serabut sangat . sekarang nak belajar tambah widget2 lagi kat tepi2 . ... still a lot to learn . . . slow2 la kan? ... 
teringin nak buat blog yang cute2 , yang comey2 , yang cantik2 , . ber-blog adalah satu kepuasan untuk lia :)

best rasanya bila dapat hias2 blog . tak percaya ? try la buat . . 

k,lah ... insyaALLAH ada masa lia update lagi k :) 

sebelum tue , tadi lia dengan kakak lia tengok satu rancangan , tajuknya BICARA SELEBRITI .. serius best ! tapi sayang rancangan nie tiada dalam tv , just dapat tengok secara on9 jak . apa2 pun , lia harap cerita nie akan dibawa sampai ke TV untuk tontonan umum sebab rancangan nie sangat best dan bermanfaat :) terutama untuk artis2 sekarang. hehe... SELAMAT MENONTON kawan2 .




jaga diri semua .  ^_^

tata ...

~LIA~


One Response so far.

  1. ni pun dah okeh dah awak.hehe.. kalau terlampau warna warni , penuh widget pun serabut sangat..hehe.. kadang2, sederhana tu lebih cantik :)

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -