Popular Post

assalamualaikum.. salam kerinduan dan sayang :)

lia tengah muhasabah diri nie . hurm. sehari nie asyik nangis je :'( huhu..

FIRST ! 

sebab drama korea OBGYN !




Lia terjebak dengan benda nie sejak kemarin . ye la , lia ngan akak kebosanan , nak tengok cerita kat you tube memang lembap nak mampus . hehe. lia tanya la akak nak tengok citer ape kan... terus akak lia kate ,

"lia2 , jom tengok obgyn.. "

lia pun on je la. boring punya pasal .first2 memang tak nak tengok sebab awal2 dah ada scene2 berdarah . ! huh. dah lah lia nie fobia dengan darah .... memang migraine lia sepanjang tengok drama nie . tambah2 lagi ada episod 5 ke 6 tak silap , episod WAR OF BLOOD . kauuuu~ perang ngah darah.. memang banyak giler darahhh. huhu. lupa nak gitau , drama nie pasal doktor2 bidan , doktor kanak2 di korea hospital . :D siyes drama nie best +  meyayat hati . huhu... :'(

tak caye . tengok la dulu k ! :)

p/s : lia dah sampai episod 8 , ada 8 episod lagi nak habiskan.. :3

SECOND ! 

sebab baca cerita seorang sahabat yang dah bertemu ALLAH ..

\\

lia baca cerita arwah dari blog kawan , lia ada tengok dalam fb orang post pasal arwah , tapi lia tak ambil kisah sangat , sampai lia tengok dekat dashboard lia , kawan post pasal arwah . seriously , lia baca satu persatu n lia tak sedar airmata lia mengalir . ;'( cerita arwah sangat3 meyayat hati n menyentuh hati lia . :'(

emm... lia rasa diri lia hina sangat , insan sebaik arwah meninggal dengan kesakitan , mati itu pasti .
kamu boleh baca kisah selanjutnya di blog kawan lia .

tekan link nie => credit to Blog Ruangan Kalbu :')

THIRD !

Lia dah nak tinggalkan KEDAH !!!



sedih kot :'( dah seminggu lebih lia dekat sini , dah macam serasi dekat rumah akak nie . huhu. esok malam lia , akak n abg ipar gerak gi sg petani kedah sebab nak gi rumah mertua akak . khamis dah gerak gi KL pulak. huhuhu.... cepat sangat masa berlalu kan :'( macam kilat je . huhu... lia tak puas ! lia nak cuti lagggiiii.... hurmmm....

p/s : disebabkan lia selalu post dekat fb lia di kedah , ramai orang salah anggap lia org kedah . hihi :D

LAST BUT NOT LEAST !

nie paling penting sekali buat masa sekarang . :'(
RESULT FEVER ... huhu


UTM dah dapat result ! UPM pun dah dapat dengan menggunakan cara hack SMP WEB diorang ... huhu... sekarang zaman dah canggih , suka sangat menghack . emmm...kitaorang??
maybe next week atau pun sebelum raya cina. arghh !! lia rasa nak terjun laut je ... kalau buka smp web mesti jantung macam tercabut .>.< ... lia cuak habis dah nie . lia cuma ammpu berdoa , berdoa, berdoa dan tawakal dengan apa yang akan lia terima :') .... doakan lia pleassseee ...
kakak lia study dekat UTM , dia dah dapat result . 3.7 pointernya.. hebat kan? hurrmm. akak lia yang ke 7 tue memang bijak pun. budak engineer kot . hurmmmmm... lia? entah. tak tau lagi... hari tue lia mimpi lia dapat result math teruk giler . emm. sampai lia menangis masa bangun tue . uwaaa... tak nak ! lia tak nak percaya ~ mimpi kan mainan tidur ... kan3??? :(

so ,  kamu semua ,tolong lia  baca nie !





THANKS SO MUCH !!! hehehe :)

sayang kamu semua tau <3


k,lah ... lia dah tarik2 hingus nie. heeeeee... sebak tak habis2 ...lia nak on9 sat ,then tido . hehe.
sweet dream kamu semua .
tata ~ ^^

~LIA~





- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -