Popular Post

Assalamualaikum korang ! ^^ hehe. salam sayang :) salam rindu . :)




sorrryy jaraangg update blog,... sebab agak buzy 1 2 minggu nie . hehe . :') ... banyak bha kerja mau di siapkan . assignment .. tutorial .. mcm2 la . haha. apa la kunun tue yang di bz kan sgt?
ndak paya la kamu tau ar ... :P

entry ku kali nie aku mau gtau pasal budak2 kelas ku a.k.a budak tutorial ku yang SUPER DOUBLE TRIPLE SPORTING TAHAP NAGA ! . haha... hehe...

* wei , kamu .. kamu .. kamu. pandai sudah aku cakap semenanjung sikit2 . haha :P *

meh , aku kenalkan satu2 budak satu kelas ku ... kita start ngan nie !

LASANIN LAYAI ..




nie daddy kitaorang . hahaha,... teda bha ... dia asal SABAH juga . hehe. asal dari SANDAKAN. . ada juak geng ku . hihi ^^ ... dia mcm ketua kelas dalam kelas kami . terer math yooo :P ... hehe...

 NUR ATIQAH TARMIZI



yang nie kitaorang punya mummy . hehe. :P mati la aku kena bunuh nie law dia baca ,. haha... cute kan ? kitaorang panggil dia KAK IQA sebab dia paling tua dalam kelas kami . hehe. 20 tahun .  .. orang PERAK nie .. hehe... :) comel je kalau dia ketawa . :D

AHMAD IZATUL HISHAM






diam2 ubi berisi punya orang nie . haha. KELATE MARI .. :P ... org kelantan nie ... satu umur ku juga . 19 tahun... hehe. dia nie pendiam ja awal2 masa masuk . kami bawak jalan dia ikut ja . diam2 . last2 tadi tengah hari ... hehe. nampak dah dia punya sikap sebenar2nya .. hehe. terbaik la hisham ! ^^ ...

NURUL FATIHAH NABILA


KELATE MARI juga nie . . . bufday gurl kemarin. .baru 19 tahun nie. hehe. comel jeee law dia senyum . gambar ne aku paksa dia senyum . haha.. :P diam2 bha dia bufday kemarin. sampai paksa kami untuk DIBELANJA bukan minta BELANJA ya . haha.. satu kelas kami dibelanja oleh budak nie . rupa2nya bufdaynya kemarin ... tapi sudah juga kami tebus hari jadi nya tadi tengah hari . hehe ^^

RATIH WULANDARI (YAYA)


orang ketiga yang dari KELANTAN . kelas kami di kuasai oleh orang2 kelantan.haha. KENYATAAN ... bilang si yaya FAKTA  . haha... dia sebenar 20 tahun. tapi ndak taw la napa kan. kami mau juga panggil dia yaya tanpa pangkat "KAKAK" depan namanya. hehe... mungkin sebab dia nampak muda dari umur sebenarnya kot . kan2? hehe... owh ya , lupa mau gtau dia nie "AWK2" kiteee.. heehe.. apa tue? ... tak yah tau . haha :P

AINUN ZANARIAH 


yang nie orang NEGERI SEMBILAN...19 tahun. hehe... dia nie tinggi .. hehe...kalau aku berdiri sebelahnya terasa kependekkan ku ... hehe... tapi ainun nie baiiiikkk ssssggggtttttt3 taw .... rasa sejiwa dengan dia . hehe. senang dibawa bercerita ... bestla kawan ngan dia . ^^ 
sygggg ainun. hehe. :D 

ada sorang lagi DAVE ... dia pun best juga tapi jarang hang out dengan kami . teda juga gambarnya . hehe...:)  

****************************************************************

apa2 pun .... best taw sekelas ngan dorang . harap2 dapat berkerjasama ngan dorang sampai graduate nanti n sampai bila2 .. insyaALLAH ... :') .... 
ktaorang baru sebulan lebih disini tapi rasanya dah banyak kenangan terindah yang kitaorang dah cipta . hehe ... btw , tengah malam sudah nie ... mau stop... ++ mau tido . sebelum tue ...

see our picca !!! ^^

ne lah antara kenangan2 kitaorang , yang selalu STUDY N HANG OUT BERSAMA . :) 

BUAT VIDEO UNTUK ASSIGNMENT IT :)


gambar ini hanya lakonan semata2 . haha :P

mcm betul kan? padahal kak iqa tak bercakap apa2 pun . haha

 tak leh nak berlakon. asyk nak gelak je.



 lakonan yang tak menjadi -__-'.. HAHA.


MASA lepak dekat FAKULTI KEJURUTERAAN DAN ALAM BINA .
(kitaorang g makan n wat video IT tuh) huhu---


:)

 mana aku? jadi tukang GAMBAR . -__-' hehe :D



 ada bha disini ^^

yaya n ainun ngah edit video ^^


 muka penat tunggu video siap . haha :D

MASA GI JALAN2 DEKAT KOLEJ PENDETA ZABA ..
(demi mengambil Laptop ainun yang tertinggal. hehe)



comey tak? ^^
haha ....
mana aku?sekali lagi aku jadi tukang gambar . hehe ^^

 dapat makan aiskrim free ! ainun belanja ^^
 eh ... aku? jadi tukang gambar lagiii.... hehe .. :P
nie ? kitaorang ^^

GAMBAR2 NIE DI AMBIL HANYA DI SEBAB NAK MASUKKAN DALAM VIDEO IT . 


:) 
 WE ARE HAPY 3 ^^

^^

 SUKE SANGAT GAMBAR NIE ! ^^


Budak pompuan TK3 ^^

BUFDAY GURL !!!:)

LATEST !!! bufday budak NABILA tengah hari tadi . really sweet moment . WALAUPUN ada masalah
teknikal di tengah2 jalan . cupcake yang kitaorang tempah lambat sampai . n kitaorang terpaksa menunggu
dalam sejam . huhu... tapi best la ! ^^
kenangan terindah buat kitaorang .... dan sudah pastinya buat NABILA yang kami sygi . :)

nie la cupcake yang kitaorang tempah . SEDAP ^^

REM dan HISHAM ^^

 SELAMAT HARI JADI NABILA !! ^^

^^

 :)))

:)

sapa teda? kak Iqa . ! hehe ^^ dia yang ambil gambar nie :)


Lastly , kad bufday yang kitaorang buat sendiri . SWEET TAK ? hehe :) 

k,lah . itu ja la .. ada lagi gambar kami . tapi mcm siput2 sudah line wifi nie . hehe ...

tata. CHOW duuuluu semua ^^

salam .


~LIA~








- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -