Popular Post





assalamualaikum.. salam sayang dan cinta buat semua . :) hihi.. 


aku rindu blog nie. rindu teramat sangat.. huhu.. sob2.. sedih jap.. hehe.. dulu masa kat matrik senang jew nak update blog sebab selalu online.. sekrang nie tak dah coz jarang online. nie dapat online pun guna lappy n broadband akak. :'( tapi tak pe la still bersyukur..


emm.. k.. aku just nak cerita pasal hidup aku.. sejak bila aku tulis blog tak cerita sal hidupku kan? haha... ok. nie blog aku. n everything is about me... hehe..


2 hari yang lalu bersamaan 29 hb mei 2012 .. keputusan PSPM 2 kitaorang keluar. budak matrik dah dapat result masing2.. em.. result aku? biasa2 saja.. :P .. emm. semua orang nak tau result aku.. first time aku tak nak heboh pasal result aku.. bukannya teruk sangat pun , tak juga baik sangat. cuma .. emm.. tak nak la heboh2 sangat... masa dapat tau result tue.. terlompat la juga kejap macam monyet dapat pisang. muaahahaha.. :D


tak yah tau sangat la pasal result.. aku bersyukur juga dengan result tue. setimpal la dengan apa yang aku usahakan selama nie.. yang penting buat masa nie... Universiti.. k pas nie jadi budak U dah. bukan kolej dah.. insyaALLAH.. :)


pening dan mengalami tahap kritikal la juga untuk memilih course yang nak di ambil ... tempat tue pun satu juga. rancang2 nak ambik UMS dekat sabah jak. tapi kakak banyak yang tak setuju. semua pun suruh g semenanjung cari pengalaman. itu tau la. siapa juga tak nak cari pengalaman kan. tapi.. aku pilih UMS , satu konfom senang balek. dua aku memang target U tue masa dapat result. tiga malas la nak g jauh2 . then.. empat tak tau dah. haha..


tapi aku baru jak pas isi UPU FASA 2. at last .setelah berbanting tulang berfikir n menekan2 mouse pilih course n u.. dapat juga aku isi ... kebanyakan aku pilih U yang biasa2 jak. target dah berubah sekarang setelah mendengar ayat2 keramat dari akak aku yang ke 7.. aku target nak masuk UTHM ... :) insyaALLAH,. amin2.. :) doakan aku ek ! 


sooo.. masa depanku ... hidup baik2 ya !!! :D 


p/s : aku ada feel2 nak pegi universiti dekat KEDAH ... haha. boleh ka tue ar?? :P


k,lah... jumpa lagi semuaaaaaa... doakan saya tau ! bai . :)


~LIA~

3 Responses so far.

  1. Boni JLL3 says:

    akhirnya berupdate pun!!! ok, wish u all the best k..

  2. tq so much ! Boni ... :D

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -