Popular Post

assalamualaikum... salam sayang... kawan2 semua =)
ok.. kali nie entry khas buat kakak angkat aku .. RITA TURANGGA... yang aku kenal dalam facebook...


hehe.. tak pecaya? emm.. tak mustahil kan... alhamdullilah.. akhirnya kak rita khawin juga.. setelah lama bercinta ( yeke? pandai2 jak aku kan? hehe) tapi rasanya kot... lama dah kak rita dan suaminya tue bercinta... n.. untuk pengetahuan kamu semua.. aku kenal kak rita masa first time aku main fb..  :))
mula2 tue just tegur2 .. kan first time... hehe... and then tegur2... lama2 jadi rapat.. makin sayang plak dengan kak rita :))


ni ucapan dari adik buat kak rita yang jauh di indonesia sana... :)


" kak rita, maafin adik ya ga bisa hadir ke perkahwinan kakak 10 march 2012 hari tue.. adik kan jauh.. hehe.. kan bagus kalau adik punya wang yang banyak.. bisa naik kapal terbang ke indonesia.. jumpa kakak... di hari bahagia kakak... pa2 juga.. adik doakan rumah tangga kakak sentiasa bahagia .. :) sentiasa dirahmati ALLAH.. sentiasa mendapat keberkatanNYA... adik juga doakan kakak cepet dapat anak .. hehe... insyaALLAH.. amin ya kak.. hehe...  salam sayang dari adikmu , lia. " 


nie gambar kak rita yang ku sayangi .. hehe...

comel kan mereka ? ^^

sweet sangat gambar nie.. sukaaaaaaa :D

kak rita, maafin adik sebab adik edit dikit gambar nya ... hehe.. ^_^

p/s : sory la kalau bahasa indo saya tak lancar.. terpaksa cakap indo supaya kak rita saya faham .. hehe :) 

thats all guys... ! bai ! =D

~LIA~

2 Responses so far.

  1. selamat pengantin baru roza... HAHA

  2. haha... kakak angkat aku la yang kawin.:P

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -