Popular Post

assalamualaikum. salam sayang teman2 yang disayangi. hehe.


10 jari di susun .. meminta maaf sebab lama tak update and biar jak macam tue. maaf sangat2. bukannya tak aktif blog n tak online. online juga cuma susah nak mula cerita. dan faktor utama tidak menulis blog adalah masa. selalu aku online kejap jak. hehe


bha. back to the main tittle. 


aku berubah? berubah macam mana. ? ok. semua orang pelik tengok aku hari nie. semacam jak dorang tengok aku. dan yang pastinya dahi mereka akan berkerut bila melihat aku.. adeh. hehe... 


di sebabkan aku berubah dari segi style memakai tudung. macam nie .



dan macam nie :)


comel ? haha. :P 

style apa nie? aku pun tak tahu. haha. yang pasti aku belajar dari you tube. untuk pengetahuan kamu. kamu dan kamu. aku tengok video tu sekali jak. dan aku ingat stepnya. hehe. aku nak rasa kelainan. tak salah kan? yang penting aku pandai jaga aurat. :) emm. agak berserabut sikit sebab ini baru try and error. nanti law dah lama2 pandai la aku tue kan. :P semakin kemas. hehe

ini beberapa respond dari kawan2 aku .


sylvia : 
=> roza, lainnya cara kamu pakai tudung , napa terbuka kat tepi nie . ? 
roza :
=> aku baru try satu style tudung . ok kan .? haha
 (menyedapkan hati :P )






         






        hazirah 
         => roza, apesal tudung ko macam nak terbuka? takut aku tengok.
        roza : 
        => itu style tudung la zira. haha. :D


















abg wan : 
=> wahh, roza pakai style tudung baru hari nie.  bla.. bla... bla...
(banyak yang dia cakap, dan part yang paling tak best dia panggil aku DATIN , seriously , sa tak suka dipanggil camtue abg wan ! >.<) 
roza :
 => hanya mampu terdiam. haha






syahzlan : 
=> kak roz, napa tudung ko lain hari nie? macam najwa latif. 
roza :
=> najwa latif la sangat. mana ada ya. haha. aku baru belajar nie . hehe
( cute kan gambar syahzlan dalam nie ? haha )






masneh :
=> wah, roza nampak lain la hari nie.  cute oo roza hari nie. 
roza :
=> hanya mampu tersenyum. tia taw mau cakap pa. haha:D














bha2 . cukup2 la tue. ada yang kritik , ada yang bagi pujian dan ada yang biasa2 jak. apa2 pun aku memang suka try benda lain dari yang lain. secara jujurnya aku tak tau pun nak pakai tudung style nie macam man. yala kan aku tengok video tutorial tudung tue sekali jak. hehe. 


btw, harap2 aku dapat biasa kan diri dengan style tudung nie sebab aku suka n selesa dengan style nie. dan tidak mustahil aku kembali normal dengan tudung biasa mungkin di sebabkan ketidak cukupan masa untuk melilit2 tudung tue. haha.:P 


bha2. orait, tata semua. lapar nie . nak pegi kafe tapi macam malas :( 
apa lah aku nie kan. hehe


aku yang macam2. haha
~LIA~

One Response so far.

  1. Boni JLL3 says:

    patutlah lama tak nampak. bz ye? haha

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -