Popular Post

assalamualaikum.. salam sayang..






just entry yang pendek untuk kali nie .. sebab lappy comel 1 malaysia nak lowbate dah.. (bateri dia tak tahan) ... ok.. macam nie... aku pelik la .. bila kawan2 satu kelas aku asyik ckp aku nie "malar" online .. dalam bahasa sopannya ... kerap online... huhu...


yes... thats me... so?


haha... jadi ... ?


mesti kamu tanya kan.. jadi kenpa la ko mau pelik? teda bha... aku cuma pelik sebab ... salah ka? ndak kan... bagi aku la kan... fb n blog nie tempat buat aku meluah kan perasaan .. yes... meluahkan perasaan.. tapi.. agak2 la geng... luahkan perasaaan sangat.. takkan la mau pi buang hajat pun mau buat status...


hurmm... bagi aku... korang nak cakap apa... pun.. cakap la... selagi aku tak menggunakan duit korang.. tak menyusah kan korang.. aku masi nak online... haha... lagipun... broadband aku guna nie pun broadband rummate aku... kalau aku update status tue selalunya dalam hp... aku ada simkad broadband ok?


huhu... agak panas saya di situ...


bha2... sory... kalau entry nie terlebih... teeeeeett.. hehe...


orait.. ! got to go ! :D


tata.. gudnite everyone..


~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -