Popular Post

assalamualaikum... salam sayang...


lia takut? takut apa... lia takut dengan keadaan sekarang... :(
kenapa lia..? apa yang yang lia takut sebenarnya...?
ok.... lia frust... stress dengan keadaan sekarang... semua tau kan.. hari nie hari first kuliah lia... n guess what? kami free 4 jam... lecturer teda.. masi bercuti.. bukan nak salahkan lecturer...  dah mungkin dorang tak dapat balek awal kan... awal pagi tadi kuliah kimia.. dengan semangatnya aku pegi dewan kuliah.. pastu rehat... seriously... aku rasa jam bergerak lambat tadi !!! 


setiap manusia.. lain perangai dia kan... macam2 ragam manusia... termasuk la pensyarah2 aku.. aku perasan.. setiap pensyarah ada cara tersendiri untuk ajar student dia... aku takut sekarang... kebanyakkan lecturer asyik cakap pasal PDT... program dua tahun...


lia tengah tunggu keputusan pspm... (result sem 1) ... 
kemungkinan keluar 6 december nie... takut.. serius takut.. sebab result nie akan menentukan aku akan stay di kelas yang sama atau aku akan out dari kelas tue pegi kelas baru atau dengan kata lebih baik.. pindah pi pdt... tak nak weeii... tak nak..:( aku takut... walaupun aku selalu yakinkan kawan2 aku... kami mesti dapat keputusan yang baik... =_='


semester dua semester yang sakit !!! 
apa maksud lia tue? ... semua lecturer cakap sem 2 nie sem yang paling susah.. kebanyakkan pelajar fail... dui bertambah kerisauan ku... aku ndak tau dah mau cakap.. semua pelajar stress.. bukan aku jak... :( macam nak hadapi ketakutan nie.. aku taknak keadaan nie mempengaruhi study ku... ada 2 minggu gi sebelum result keluar.. :(


hurm... aku cuma mampu bertawakal sekarang !! doa dan terus doa !!! itu jak kan aku boleh wat... :)


owh ya.. nak kongsi satu video nie... best... try la tengok.. memberi motivasi. !! :))






ok.. thats all... kamu... kamu... dan kamu.. 


doakan aku ya ! 
tata... :D


~LIA~

- Copyright © hidup si Lia Bha nie ^^ - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -